I en ny video kan man komme bagom kameraet, når der skal skydes lækre produktbilleder til Puma Powercat og Puma Evospeed med Cesc Fabregas og Sergio Aguero i hovedrollerne. Du kan se, hvordan det går for sig lige her.

Hvis man er fotograf og skal skyde spændende billeder, så er det nok ikke det værste at få Cesc Fabregas og Sergio Aguero i studiet med et par Puma Powercat og Puma Evospeed 1.2 på fødderne. Det virker heller ikke til, at Pumas fotografer er særligt kede af at få besøg af de to stjerner, og i en ny video viser Puma os bagom scenen, når Fabregas og Agüero skal i kassen.

Normalt er dog bolden, der skal i kassen for Cesc Fabregas, og han plejer at være ganske god til at finde nettet. I videoen har Puma også stillet et net op, så Fabregas' hårde skud ikke skal ødelægge det dyre kameraudstyr, men Barcelona-spilleren proklamerer alligevel selvsikkert, at han har tænkt sig at skyde nettet i stykker med det næste skud.

Den selvtillid kunne ganske givet skyldes de Puma Powercat, som Fabregas har på fødderne, og som er udviklet til at være kraftfulde og sparkforbedrende. Den nye Puma Powercat er Pumas anden generation af den kraftfulde Powerstøvle, og den har allerede tiltrukket en del opmærksomhed i krafts af dens fremragende egenskaber, og det sker blandt andet på fødderne af den Dortmunds tyske midtbaneprofil Marco Reuss.

Hvor Powercatten er rå og kraftfuld, så kan den dog ikke prale af at være ligeså hurtig som Puma Evospeed 1.2, der er Pumas bud på en letvægtsstøvle. Med kun 185 gram lykkes det for alvor for Puma at skabe en støvle, der er skabt til fart, fart og så lidt mere fart.

Derfor må man også sige, at Evospeed passer perfekt til Sergio Agüero, der bevæger sine ben så hurtigt, at selv den bedste rockmusiker vil blive misundelig over, så hurtigt de trommestikker arbejder. Derfor ser det også ud til at Puma-fotograferne har måtte hente deres allerhurtigste kameraer frem til at fange Agüeros lynhurtige og præcise bevægelser.

Hvis du mener, at du har kraft i dit skud som Fabregas, så kan du se meget mere til Puma Powercat lige her. Hvis du i stedet mener, at du er ligeså lynhurtig som Sergio Agüero, så kan du se meget mere til Puma Evospeed 1.2 lige her.

Både Puma Powercat og Puma Evospeed er fremragende støvler, som Puma nok er ganske stolte af at se på fødderne af stjerner som Cesc Fabregas og Sergio Agüero. Hvad synes du om Puma Powercat og Puma Evospeed? Og hvilken støvle ville du helst have på fødderne? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.