Adidas Nitrocharge 1.0 har ikke helt uforståeligt skabt en hel del opmærksomhed i løbet af sommeren, og nu lancerer Adidas den hårdtarbejdende motors støvle i en ny og elegant rød farvevariant. Vi har taget et kig på den nye støvle lige her.

Champions League venter lige rundt om hjørnet, og det har Adidas markeret ved at lancere en helt ny og elegant Champions League farvevariant af den elegante og stilede Adidas Nitrocharge 1.0 i rød og neon. Nitrocharge er Adidas' seneste støvlesilo, og den har marcheret med selvsikre skridt ind på den største scene, og alverdens stjerner som De Rossi, Ezequiel Lavezzi, Phil Jones og Daniel Alves har allerede taget støvlen til sig, mens også Steven Gerrard senest har flirtet lidt med Nitrocharge. Nu hvor Champions League står for døren giver Adidas' alle verdensstjernerne endnu en god grund til at tage et ekstra kig på Nitrocharge.

Hvis du gerne vil have den nye Adidas Nitrocharge 1.0 i den seneste farvevariant, så kan du allerede nu forudbestille den lige her - priser fra 1445 kr.

Den seneste farvevariant er en eksplosiv og opmærksomhedskrævende udgave og med kombinationen af rød og neon, så er man sikret en støvle, der ikke kun er født til at spille fodbold, men som også har tænkt sig, at det skal være med stil. Adidas har målrettet Nitrocharge til The Engine, holdets motor, der arbejder stenhårdt i alle kampens 90 minutter. Normalt ville man måske ikke forbinde en hårdtarbejdende slider med en støvle i kraftige farver, men med en elegant og flot rød farve har Adidas sat en tyk tysk streg under, at lækre og farverige støvler er til alle.

'The Engine' er en spiller, som Adidas udfra mange analyser har defineret som en, der løber meget i alle kampens 90 minutter, og som heller ikke går af vejen for en rigtig god solid tackling. Derfor har Adidas også valgt at udstyre Nitrocharge med ekstra beskyttelse særligt omkring hælen, hvor man normalt er ekstra udsat i tacklinger bagfra. Helt konkret har tyskerne lagt et par polstrede puder i hælen på støvlen, og Adidas har samtidig hævet hælen en anelse.

Hvis du gerne vil have den nye Adidas Nitrocharge 1.0 i den seneste farvevariant, så kan du allerede nu forudbestille den lige her - priser fra 1445 kr.

Mest i øjenfaldende på den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er uden tvivl Energysling som også på denne farvevariant har den karateristiske neongule farve. Den nye teknologiske løsning Energyslings opgave er at låse foden fast og yde støtte, når der skal laves retningsskift og accelerationer. På den måde kan spilleren reagere og agere hurtigere på banen, uden at energi går til spilde, hvilket pudsigt nok også er støvlens mantra.

En ikke hel uvæsentlig del af en fodboldstøvle er overdelsmaterialet, og der har Adidas på ingen måde sovet i timen, da Nitrocharge skulle udvikles. Tyskerne har været en tur i laberatoriet for at finde det utrolig lækre Hybrid Touch-materiale frem. Det er et syntetisk materiale, der kombinerer fordelene fra naturligt læder med fordelene fra mikrofiber. Alt i alt sikrer det en god komfort og et blødt, naturligt touch på bolden, men det udvider sig ikke lige så meget som læder, og så optager det ikke nær så meget vand,. Yderligere har de syet overdelen sådan, at der skabes en række små puder, der har en dæmpende effekt og som også beskytter foden i tacklinger, hvilket Adidas virker til at være meget optagede af med den nye Nitrocharge.

Ydersålen på Nitrocharge er Adidas' velkendte sprintframe. Dog er alt ikke helt som det plejer, da tyskerne til Nitrocharge har valgt at fifle lidt og har tilføjet den helt nye Energypulse- teknologi. Formålet er også her at sikre mere energi i ens afsæt, så man igennem hele kampen kan diktere spillet som en ægte holdmotor og ikke lade den værdifulde energi gå til spilde.

Den nye farvevariant af Nitrocharge 1.0 er en helt særlig Champions League-farvevariant, og mange vil nok genkende de røde og sorte farver fra Adidas Finale 13 fodbolden, som kommer til at blive brugt i den kommende sæson af Champions League. Og for at man ikke skal være i tvivl om, at Nitrocharge er designet med henblik på at kunne levere varen i Champions League, så finder man også i indlægssålen det velkendte og meget smukke Champions League logo.

Når Champions League går i gang gælder det om ikke at spare på nogen kræfter, og hvis alverdens stjernespillere gerne vil vise, hvor meget de løber, så er Nitrocharge 1.0 også kompatibel med Adidas MiCoach, som giver informationer om, hvor meget man har løbet, hvor hurtigt man har været og en masse andre brugbare informationer. Dermed har man (også selvom man blot drømmer om at spille Champions League) rig mulighed for at bevise overfor ens holdkammerater, at man ikke kun bærer The Engines fodboldstøvler, men at man rent faktisk også er holdets mest hårdtarbejdende spiller.

En vigtig forudsætning for at kunne levere en god præstation på banen er naturligvis, at man rent faktisk kan stå fast på banen. Her har Adidas valgt at holde sig til deres Traxion 2.0-knopsystem. Det baserer sig på triangulære knopper, der er placeret strategisk i forhold til deres formål. Hver især har de en opgave, hvad end det er acceleration, retningsskift eller nedbremsning.

Hvis du gerne vil have den nye Adidas Nitrocharge 1.0 i den seneste farvevariant, så kan du allerede nu forudbestille den lige her - priser fra 1445 kr.

Adidas fortsætter med at forkæle os med lækre farvevarianter af den helt nye Adidas Nitrocharge 1.0, og vi klager bestemt ikke over denne Champions League-farvevariant, der nu er landet. Hvad synes du til motorens nye farve? Og hvilke farvevariant af Nitrocharge synes du bedst om? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.