Puma har fået en eksklusiv herre med på holdet i form af Arsenal-stjernen Santi Cazorla, som kommer til at spille i Puma Evospeed 1.2. Vi har kigget lidt nærmere på Cazorlas skifte lige her.

Det er ikke uvant at se Puma-støvler på Arsenals træningsanlæg London Colney. Både Tomas Rosicky, Bacary Sagna og Olivier Giroud har Puma på fødderne, og nu får de følgeskab af endnu en Arsenal-profil, der kommer til at optræde i Puma til træning og kamp. Santi Cazorla har i noget tid flirtet med Evospeed 1.2 og nu er det så officielt, at han har skiftet Adidas ud med konkurrenten Puma.

Santi Cazorla har valgt letvægtsstøvlen Puma Evospeed 1.2, som sin foretrukne, og det virker til at den elegante spanier trives meget god i den lynhurtige kat. I weekendens kamp mod Tottenham havde Cazorla Evospeed 1.2 på fødderne, og selvom det ikke blev til mål fra Cazorlas fødder, så var han et vigtigt element i Arsenal-sejren. Puma Evospeed 1.2 er med sine blot 185 gram en af markedets absolut letteste støvler og med en version i både læder og mikrofiber har Puma forkælet støvleentusiasterne verden over.

Med Santi Cazorla på holdet må man sige, at Puma efterhånden har fået tiltrukket en god portion verdensstjerner i støvlestalden. Santi Cazorla kommer til at dele plads på Team Puma med Cesc Fabregas, Radamel Falcao, Sergio Aguero, Marco Reus og holdkammeraterne Tomas Rosicky og Olivier Giroud. Dermed klatrer Puma langsomt op ad stjernestien for at forsøge at nå Nike og Adidas' niveau.

Det er ikke kun Puma, som virker til at være begejstrede for den nye aftale. Også hovedpersonen selv Santi Cazorla virker til at være svært tilfreds med at have skiftet sine Adidas Adipure 11pro ud med Puma Evospeed 1.2 Han har i forbindelse med offentliggørelsen fortalt, at han har valgt Puma Evospeed 1.2 fordi det er en let støvle, der giver ham frihed til at bevæge sig, hvilket er helt centralt i det spil, som Cazorla praktiserer.

Hvordan det kommer til at gå Santi Cazorla i sine nye Puma Evospeed 1.2 venter vi spændt på at finde ud af, men der er ingen tvivl om, at det er en stor stjerne som Puma har sikret sig. Hvordan tror du at Cazorla kommer til at klare det i sine nye støvler? Og ville du helst være en del af Team Adidas, Team Puma, Team Nike eller et helt fjerde? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.