I sommers tog tidligere Randers-målmand David Ousted et stort spring, og skiftede til Major League Soccer og den canadiske klub Vancouver Whitecaps. Vi havde fornøjelsen af at snakke med den dygtige keeper om sidste sæsæon, skiftet til Whitecaps samt naturligvis hans målmandshandsker.

Vi nyder altid at få besøg i Unisport-hovedkvarteret, og da David Ousted, tidligere Randers-keeper, kiggede forbi til et photoshoot og en snak om udstyr, sidste sæson og sin nye klub i Canada.

David Ousted udmærkede sig i Randers ved sidste sæson at stå rigtig godt og hive en masse flotte redninger op af ærmet, og det sikrede ham en aftale i den amerikanske liga, Major League Soccer, med det canadiske hold Vancouver Whitecaps.

Her skal Ousted over og prøve kræfter med et nyt land - men rollen er den samme; hold bolden ude af målet. Til det har Ousted sine trofaste målmandshandsker med. Danskeren de seneste år stået i engelske Sells, og holder da også trofast ved specialist-mærket.

I MLS kommer vi således til at se David Ousted stå i sine Sells Wrap Elite Aqua VII, som han er rigtig glad for - og han fortæller at især latexen er en populær faktor.

Hvad David synes om handskerne, og hvad han ellers havde at fortælle, kan du se mere om i afsnittet herover.

Hvad siger du til David Ousteds skifte til MLS, og hvad står du selv i af målmandshandsker? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.