Black Friday-deals hos Unisport | Se de vildeste Black Friday-deals

23.11.2018

Skrevet af Zlatko

Dagen, vi alle har ventet på, er her endeligt: Black Friday! Vi har samlet nogle af de mest populære produkter og sat dem ned, så du kan få dem til en vild pris. Læs med for at finde ud af, hvilke produkter vi anbefaler dig at holde øje med til Black Friday!

Vilde Black Friday-deals

Black Friday er en hektisk og vild dag, som vi gerne ville gøre endnu vildere. Du tænker måske: ‘Hvordan kan den blive endnu vildere?' Det er et rigtigt godt spørgsmål, som vi har et meget simpelt svar til. Man tilføjer bare de mest populære produkter samt bedste tilbud til dagen. Dette betyder, at der vil være mange fede og vilde tilbud hos Unisport, og du kan måske miste overblikket over, hvad du skal have, eller hvor du kan finde de forskellige ting. Vi har lavet denne blog og udvalgt 10 produkter, som du skal tage et kig på, for at gøre Black Friday lidt nemmere for dig. Dette har været svært, da vi har tonsvis af produkter på udsalg til denne specielle dag! Men hvis disse produkter ikke passer din stil, eller er det du leder efter, så skal du ikke være bekymret, da du kan browse igennem vores vanvittige tilbud lige her!

Deal 10 – PUMA Trænings T-Shirt

Træningstøj er noget af det mest populære, når det kommer til fodboldprodukter, hvis man ser bort fra de mest nødvendige ting som fodboldstøvler, bolde og benskinner. I vores vilde tilbud kan du finde PUMA ftbINXT graphic T-Shirten, som er en fed træningskollektion fra PUMA. Det kommer med PUMAs velkendte dryCELL-teknologi, som holder dig tør ved at fjerne sved og fugt fra kroppen, hvilket holder dig komfortable igennem hele træningen.

Deal 9 – Diadora Træningsdragt

Du kan aldrig gå galt i byen med en træningsdragt. Du kan bruges til mange ting, så som løb, udendørs træning, indendørs træning med vægte, eller hvis du vil slappe af derhjemme efter en hård træning. Hvad er der ikke at lide, især når du kan få det til en vanvittig pris. Denne Diadora træningsdragt er alt, hvad du har brug for, når det kommer til træningsdragter, så lav et røverkøb i dag.

Deal 8 - Unisportlife spillehandsker

En af de mest populære vinterprodukter er helt klar spillehandsker. Nike har dem, adidas har dem, og nu kan du købe dem fra din yndlings fodboldbutik, Unisport. Vi har lavet vores egen Unisportlife spillehandsker, så du kan spille igennem vinteren uden problemer. Hold dine hænder varme og opnå en fantastisk greb gennem hele vinteren med spillehandsker fra Unisport.

Deal 7 - Puma Træningsbukser

Køb dig selv et par behagelige PUMA træningsbukser, som matcher din PUMA trænings T-shirt, som du tidligere fandt i vores Black Friday-deals. PUMA træningsbukserne findes i forskellige farver, så du kan være helt sikker på at finde et godt Black Friday-deal, som passer din stil. Bare kig igennem vores Black Friday-side for at se alle tilgængelige produkter.

Deal 6 – PLAYR GPS Tracker

Årets julegave! PLAYR GPS Tracker er for tiden det mest populære produkt, og det tilbyder dig en masse forskellige ting, så du kan holde styr på din præstation til træning eller kampe. Vær sikker på at købe årets julegave i vores Black Friday-udsalg, da det vil være en del af vores vildeste deals i år!

Fortsætter nedenfor.

Deal 5 – Diadora Jacket Padded

Denne varme jakke kommer i forskellige farver, og holder dig varm igennem hele vinteren. Hvis du mangler en jakke, så skal du helt klart få fingrene i en Diadora Jakke, som du kan købe til en virkelig god pris. Du får en beskyttende hætte, lynlås lommer, hvor du kan opbevare din personlige ejendele, og jakken kan bruges til både hverdagsbrug eller til træning.

Deal 4 – adidas Spectral Mode

En af de mest populære adidas-pack, som er lavet i denne sæson, er uden tvivl Spectral Mode Pack. Kollektionen inkluderer nogle af de mest farverige støvler på markedet. Hvis du ikke har fået købt dig selv et par, så er det NU, du skal slå til og spare nogle penge på enten X, Predator, Nemeziz eller Copa 18.1.

Deal 3 – Diadora Træningsbukser Riverdale

Lad os kaste et sidste blik på træningstøj for nu. Hvis du ikke er den største fan af træningsdragter, så vil du måske have et par af disse komfortable Diadora træningsbukser. De er lavet i en komfortabel pasform og med lynlås lommer, så du kan opbevare dine personlige ejendele sikkert. De er perfekte til fodbold eller anden form for træning, eller hvis du gerne vil slappe af en dag.

Deal 2 – hummel Blade Fodbold

Du kan ikke spille fodbold uden en fodbold, sjovt nok. Vi har derfor lavet et vanvittigt tilbud på hummel Blade fodboldene, som er FIFA godkendte fodbolde lavet af PU Mikrofiber. Lav et røverkøb med denne hummel-fodbold, som du kan bruge på både almindeligt græs og kunstgræs.

Deal 1 – Nike Raised on Concrete

Du kan ikke have vilde tilbud uden et tilbud på nogle af de mest populære støvler. Det er derfor, at du kan få nye Nike fodboldstøvler i vores Black Friday-deals, hvilket gør dig klar til banerne. Kig igennem vores Raised on Concrete Pack, og find nogle gode tilbud på Superfly, Vapor, PhantomVSN, Tiempo eller Hypervenom i vores Black Friday-deals.

Vi håber du synes disse tilbud var vilde nok til dig. Hvis ikke, så kan du kigge igennem hele vores Black Friday-deals, hvor du kan finde lige netop det produkt, som du skal bruge. Vi synes det var svært at udvælge disse 10 deals, da der mange vanvittige tilbud specielt til Black Friday!

Se alle vores vanvittige tilbud og lavet et røverkøb.