Tidligt i sidste måned blev den tyske midtbanetroldmand, Mesut Özil, officielt lanceret som Adidas spiller, efter megen postyr og et par ture i retten. Det er alt sammen vand under broen nu og Real Madrid profilen har nu medvirket i en video, hvor nogle af de største Adidas profiler, inklusive Predator ikonet Zinedine Zidane, byder ham velkommen til Adidas familien.

Der var ingen tvivl hvor Mesut Özil hørte til, efter han sidste måned blev fremvist som ny man i Adidas. Det tyske mærke har en stolt tradition og har været fortrukket af en perlerække af store stjerner i løbet af årende og fælles for dem alle er, at de alle efterfølgende har følt sig hjemme i den store Adidas familie.

Özil blev præsenteret på aller flotteste maner i Madrid, hvor der ikke var blevet sparet på løjerne fra mærket med de tre striber. Efter et pressemøde i Adidas' store butik i Madrid, hvor en synligt glad Özil fremviste sine nye støvler, hoppede de på en speciel Özil bus, som Adidas havde lavet til lejligheden. – ja, vi sagde jo de ikke havet holdt igen.

Flot var videoen Adidas havde lavet til Özil også, hvor Tyskeren blev budt velkommen til Adidas af en flok af Real Madrid holdkammerater og landsholdskollegaer, der naturligvis alle spiller i Adidas. Med dem var også en Real Madrid legende, der om nogen kan betegnes som inkarneret Adidas mand. Zidane er stadig dybt involveret i produktionen af Adidas støvler og har også haft stor indflydelse på udviklingen af Predator modellen, som er støvlen Mesut Özil vil bruge fremover.

Adidas Predator LZ II er en elegant fodboldstøvle, der nu kommer til at side på fødderne af en ligeledes elegant fodboldspiller. Med de 5 Lethal Zones kommer Mesut Özil til at have fuldkommen kontrol, når han og resten af Real Madrid vil prøve at snuppe mesterskabet fra Barcelona. Alle de vigtige facetter af spillet er dækket når de 5 zoner, Drive, Pass, Dribble, First Touch og Sweet Spot kommer i spil, og med dem ser vi måske Özil slå nogle lækre afleveringer til sin rygtede nye Real og Adidas holdkammerat Gareth Bale.

Adidas var tilsyneladende heller ikke sene til at trække på tyskerens evner og støvleviden, da det ser ud til Özil allerede er blevet sat til at teste en ny støvle til træning. Ingen ved helt præcist hvad det kunne være, men vores gæt ligger på en tidligt test af en ny Predator, så vi må vente og se hvad fremtiden bringer. En ting tror vi dog er sikkert og det er at vi kommer til at se den elegante 10'er spille i Adidas støvler lang tid ud i fremtiden.

En flot gestus fra Adidas til Mesut Özil, som for alvor kan føle sig velkommen hos mærket med de tre striber. Hvordan tror du han kommer til at klare sig i Predator LZ II og hvad syntes du om Adidas' velkomst? Som altid hører vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet herunder, på Facebook og på Twitter.