Vi blænder endnu en gang op for Unisport Uncut, hvor vores to støvleeksperter og -nørder sætter sig ned og diskuterer fodboldstøvler samt hvad der rører sig for tiden. I dag handler det om klassisk vs. farve - Stealth vs Fresh, og d'herrer Jakob og Joltter deler deres meninger i tredje afsnit af Uncut.

De fleste har nok lagt mærke til, at sommeren har budt på et valg - nemlig om man vil have stealth eller friske støvler, klassiske eller moderne modeller.

Skal man have den farverige, solskinsinspirerede Vapor IX, eller trækker den sort/hvide Stealth-pack model mere? Og skal man kigge på en klassikerstøvle som Copa Mundial eller vælge den topmoderne Nitrocharge 1.0? Drengene taler her om, hvad de synes, og hvordan de ser på valgene.

Kan du også godt lide klassikerstøvler? Så tag et kig forbi vores Play Classic-kampagneside og tag et kig på nogle af vores favoritter.

Samtidig dækker de også kort, hvad de mener om stjernerne, der får speciallavet støvler - vi så for nylig Robin van Persie spille i et par helt unikke F50 Adizeros mod Chelsea, og i den forbindelse rundet Joltter og Jakob også personliggjorte støvler til stjernerne - og giver også deres eget bud på hvordan de ville få lavet deres støvle.

Besøg vores Stealth vs. Fresh kampagneside lige her - hvad er din stil?

Med de mange valg her til sommer kunne vi godt tænke os at høre hvad du er mest til - Stealth eller Fresh, klassisk eller moderne? Og hvordan ville du få specialbygget en støvle, hvis du selv kunne vælge?