Sidste år afholdt vi Unisport Keeper Camp til stor glæde for mange unge målmænd, og i år gentager vi succesen - denne gang i Århus, hvor vores dygtige hold af trænere med Lars Høgh i spidsen tager imod 100 unge målmænd fra årgang 1998-2003 på Århus Fremads baner. Her kan deltagerne se frem til to dage med masser af træning, gode råd og en utroligt god oplevelse.

Kunne du tænke dig at blive trænet af Lars Høgh og blive en bedre målmand? Så tilmeld dig Unisport Keeper Camp 2013 lige her.

D. 17. og 18. oktober løber Unisport Keeper Camp 2013 af stablen på Århus Fremads baner, og her kan de 100 unge keepere se frem til to gode dage med ligesindede målmænd, der alle kommer for at blive bedre. Og netop at blive bedre er der masser af forudsætninger for, da Keeper Camp byder på træning af Lars Høgh og et udvalgt trænerhold med masser af erfaring.

Unisport Keeper Camp er bygget på de principper og metoder, som Lars Høgh til daglig bruger i sin træning af nogle af Danmarks bedste målmænd. Visionen er at skabe en træningscamp hvor der er plads til alle niveauer, uanset om man er elite eller begynder - og øvelserne er designet til at hjælpe målmænd til at forbedre sig uanset niveau.

På Keeper Camp vil målmændene blive trænet i ikke at lave fejl - og det vil de mange dygtige trænere give masser af gåde råd og praktisk vejledning til at blive bedre til at undgå. Således vil øvelserne på Campen bestå af træning i placering i målet, timing af indgreb samt gribeteknik. Træningen vil derfor blive møntet på at understøtte alle målmænd i de områder hvor de er svage, samt naturligvis gøre dem endnu bedre på deres stærke områder. Træningen vil begge dage ligge fra 08.30-15.30.

Når du tilmelder dig vil du ud over træningen på eliteniveau se frem til en pakke besående af et par Sells Wrap Elite Aqua VII målmandshandsker, en Joma Keeper Camp-trøje med eget navn og vask mellem dagene, et Unisport håndklæde og drikkedunk, frokost og frugt begge dage samt muligheden for at sparre og træne med andre unge, dygtige målmænd. Unisport Keeper Camp koster 1.799,- kr. at deltage i. Trøjen og handskerne vil blive udleveret på førstedagen af Unisport Keeper Camp. Bemærk at al træning vil foregå på kunstgræs.

Lyder Unisport Keeper Camp som noget for dig? Så besøg vores Unisport Keeper Camp-side lige her og tilmeld dig for en uforglemmelig og lærerig opelevelse i efterårsferien.

Vi og trænerholdet glæder os meget til et par gode, sjove og lærerige dage med fuld fokus på at stå på mål. Hvad synes du om Unisport Keeper Camp-konceptet, og kunne du tænke dig at være med? Uanset om du var med sidste år eller planlægger at deltage i år hører vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet herunder.