Weekendens støvlespots har kværnet sig gennem et par lastbil-fulde billeder fra weekendens runde, og har i dag fokus på nogle af de støvler, man ikke så tit ser på profferne - og så dukker der også en lille teaser op...

Robin van Persie (Manchester United) - Adidas ______? OK, det her er ikke et decideret støvlespot, men vi skulle lige have den med alligevel - for Adidas har lavet en sjov lille teaser for lanceringen af deres nye farvevarianter af Nitrocharge, Adizero og Predator. Her har Robin Van Persie fået sine nye støvler inden aftenens kamp mod Chelsea - men hvad mon RVP skal spille i? Vi gætter på at Van Persie fortsætter i sin F50 adizero/adiPOWER-hybrid, men det vil aftenen vise.

Charlison Benschop (Fortuna Düsseldorf) - Nike Hypervenom Phantom Stealth Det er ikke mange proffer, vi har set i Stealh-pakken fra Nike - men Charlison fra Fortuna Düsseldorf var hoppet i den dæmpede farve af Nikes nye Hypervenom. Det skyldes formentlig, at han ingen kontrakt har med Nike, og derfor selv bestemmer hvad han spiller i. Vi noterer os i øvrigt at den står rigtig flot til Fortunas dragt.

Jonathan Biabiany (Parma) - Nike Mercurial Vapor VIII Retro/Orange Den lynhurtige franskmand (ja, vi har også jævnet en venstreback eller to med jorden med ham i FIFA13...) spillede i weekenden i sine Mercurial Vapor VIII i den frække retro/orange-farve, og lader stadig til at lade skiftet til Vapor IX vente på sig. Måske Biabiany foretrækker den gamle, ruskindslignende overdel i stedet for Speed Control, og holder fast i sin VIII'er.

Cristiano Del Grosso (Atalanta) - Nike Tiempo Legend IV Stealth Den 30-årige italiener, Cristiano Del Grosso, blev i weekenden skadet og båret fra banen (på en, ja, lidt alternativ måde...). På fødderne fangede Del Grosso vores interesse, da han også havde kastet sin kærlighed på Nike's Stealth-pakke med den Sort/Orange Tiempo Legend IV. Vi er vilde med Stealth-pakken, og her skal lyde en opfordring til at alle proffer om at gå Stealth for en stund.

Steven Gerrard (Liverpool) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Gul Der har været masser af snak om Gerrards støvlevalg denne sommer, hvor han har været spottet i både en AdiPURE 11pro, en CTR360 Maestri III og sine Predator LZ II - men i gårsdagens kamp mod Aston Villa var Captain Fantastic hoppet i Adidas' Nitrocharge 1.0. Er det på opfordring fra Adidas, eller har Gerrard selv valgt at hoppe i Nitrocharge? Om ikke andet glæder vi os til at se, hvad Gerrard ender med at vælge.

Carl Jenkinson (Arsenal) - Mizuno Morelia Neo Orange/Blå Arsenals højreback Carl Jenkinson har længe været kendt som en mand, man skulle holde øje med hvis man gerne ville spotte en Adidas Predator i David Beckhams signaturfarver. Nu er Jenkinson hoppet i japanske Mizuno, som han har lavet en aftale med for resten af sæsonen. Jenkinson havde valgt Mizunos superlette Morelia Neo, som vejer sølle 170 gram - og som bestemt ikke går ubemærket hen i de frække farver. Og nå ja, så er billedet også med fordi Jenkinson leverer et epic face - men det er sekundært..

Kim Bo-Kyung (Cardiff City) - Puma King SL Hvid/Rød/Sort En anden støvle, som vi ikke særlig tit ser på de professionelle, er Puma King SL. Pumas Super Light-støvler er ikke noget Pumas atleter får udleveret, så enten har Bo-Kyung fået King SL af klubben eller været til læderet selv. Uanset hvad ser hans udgave af SL godt ud til Cardiffs hjemmedragt - og han er formentlig ganske tilfreds med deres præstation i weekenden, hvor man slog City 3-2.

Youssouf Mulumbu (West Bromwich Albion) - Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Gul Endnu en støvle, som vi ikke ser så tit - og WBAs congoleser Mulumbu var trukket i den anden lanceringsfarve af Adidas' nye støvle til #theengine. Den sorte støvle er en såkaldt sekundær farve, som ikke har spillerstøtte, og ses derfor på Adidas' helt store kontraktspillere.

David Nugent (Leicester City) - Adidas F50 Adizero Messi Lilla/Hvid/Sort Det er altid sjovt at se professionelles signaturstøvler på andre proffer, og det var tilfældet i weekenden med David Nugent, der havde Messis seneste signaturfarve på. Nugent scorede fra straffesparkspletten mod Birmingham i weekenden, og er formentlig ganske glad for sit valg af støvler i den sammenhæng.

Maicosuel (Udinese) - NikeID Mercurial Vapor IX Hvid/Sort Der er rigtig mange fodboldspillere, der ønsker at skille sig lidt ud fra mængden, og derfor går nogle så langt som at lave deres egne farver. En af disse spillere er Udineses Reginaldo Maicosuel, der spillede i sine Hvid/Sorte NikeID Vapor IX i weekenden.

Rene Rosero (Deportivo Pasto) - Puma evoSPEED 1 Graphic Gul/Navy Et kig til Colombia, hvor Deportivo Pastos vævre Rene Rosero også havde en signaturstøvle på fødderne. OK, det er ikke en signaturstøvle på samme måde som Messis, men den var lavet udelukkende til Falcao, og derfor er det altid sjovt at se den på fødderne af en anden spiller.

Det var alt for denne omgang støvlespots - men som altid vil vi meget gerne høre din mening om weekendens støvler. Hvad ender Gerrard med at spille i, og hvilken støvle har Robin van Persie fået af Adidas? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.