Den nye Nike Hypervenom er kommet forrygende fra start i Premier League, og i London blev det fejret med et event hvor Daniel Sturridge, Danny Welbeck og Christian Benteke deltog i konkurrencen om at finde den mest dødbringende angriber sammen med 200 unge mennesker.

1, 2, 3, 4, 5 og 6. I blot fire kampe har Nike Hypervenom lavet seks mål på fødderne af de unge skarpe angribere Danny Welbeck fra Manchester United, Daniel Sturridge fra Liverpool og ikke mindst Christian Benteke fra Aston Villa. Den nye uforudsigelige støvle har for alvor vist sig at være dødbringende og Nike fejrede støvlens store succes ved et event i London.

Her var 200 unge mennesker mødt op og målet var at kåre den mest dødbringende angriber blandt de tilstedeværende. Fælles for dem alle var, at de udover at have den helt nye Nike Hypervenom på fødderne også kunne finde vej til netmaskerne. Om de har lært det ved at se Christian Benteke, Danny Welbeck og Daniel Sturrdige vides ikke, men de tre Premier League-profiler har i hvert fald bidraget meget brugbar inspiration til, hvordan man finder vej til målet.

Den nye Nike Hypervenom er en af sommerens allerstørste nyheder, og vi har flere gange været ved at falde bagover stovlen af begejstring for støvlen. Vores finske støvleekspert Joltter var i sin anmeldelse særdeles glad for støvlen, og ikke mindst var begejstringen stor på redaktionen, da støvlen skulle unboxes. Du kan se Joltters anmeldelse lige herunder.

En af de ting, som har skabt begejstring vidt og bredt er det meget lækre NikeSkin materiale, som man finder på støvlens overdel. Det udvider sig efter foden, og det sikrer et tæt og personligt fit, og giver et godt greb i bolden. Samtidig er støvlen også lavet med Nikes ACC-teknologi, der er beregnet til at give et godt greb i bolden selv under meget vanskelige forhold i al slags vejr.

I Barcelona er det oftest godt vejr, men her har vi allerede set Neymar være meget tilfreds med de Nike Hypervenom, som han har været med til at udvikle. Begejstringen har også spredt sig til Paris, hvor Zlatan Ibrahimovic tryller i det daglige med sine Nike Hypervenom. I Manchester er der på samme måde stor begejstring, og i et par støvlespots på det seneste har vi bl.a. set at der er rigtig mange danske udlandsstjerner, der foretrækker Hypervenom. Vi har set støvlen på fødderne af Simon Kjær, Jores Okore, Nicklas Helenius og stortalentet Viktor Fischer.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har brugt meget tid på at beundre den nye Nike Hypervenom Phantom, og hvis du også godt kunne tænke dig at komme meget tættere på den nye støvle, der lægger vægt på at være uforudsigelig og dødbringende, så har vi lavet en kampagneside til ære for støvlen.

nike, hypervenom, phantom, nike hypervenom, hyper venom, nike football, nikeinc, nike inc, agile, traction, agile traction, nikeskin, nike skin, rotations, acc, all conditions control, neymar, rooney, welbeck, balotelli, lewandowski, higuain, a new breed of attack, a, new, breed, of, attack, unisport, unisportstore

Nike Hypervenom er uden tvivl en af årets allerstørste nyheder, og den har fyldt meget i løbet af sommeren. Hvad synes du om Hypervenom? Og skal du have støvlen på fødderne i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.