Nike har lanceret en helt ny Football Fall-kollektion med et par lækre Nike Air Max sko samt en Nike Roshe Run, så man kan have styr på fodboldstilen, hvor som helst man bevæger sig hen. Vi har taget et kig på de lækre sko og ikke mindt Nikes FC247, der er fodboldstøvler til et hvert underlag.

Fodbold er en livsstil. Ja, nogle vil nok gøre det lidt kortere og nøjes med at sige, at fodbold er livet. Det er ikke kun, når man står på græsset, at rigtige fodboldnørder tænker fodbold og gerne vil udtrykke passionen for dette smukke spil. Nike har med en helt ny kollektion taget højde for, at fodbolden ikke stopper for enden af kridstregerne og med en eksklusiv Football Fall-kollektion har de gaver i ærmet til alle de fodboldfans, der ikke kan få nok fodbold.

Hvis man gerne vil udtrykke den unikke fodboldstil uanset om man er på job, om man er i skole, eller om man er på vej til træning, så er det svært at komme udenom de elegante Nike Air Max 1 FB, som vi har kigget nærmere på. Skoen er en sand Nike-klassiker og den seneste farvevariant er bestemt ikke blevet kedelig at kigge på, også selvom skoen efterhånden har nogle år i hælen og efterhånden har set lidt af hvert.

Nike Air Max 1 FB har et unikt design, og som en del af Football Fall 13 kollektionen er der tale om en eksklusiv sko, hvilket ikke mindst kommer til udtryk i designet. På overdelen er skoen lavet i et friskt design med et elegant mønster, der gør skoen relevant for den stilbevidste. Skoen er lavet i lyseblåt og med små leopard-prikker, hvilket giver en overdel, der godt kunne ligne noget, man finder på Afrikas savanne. Sneakeren lyder da også tilnavnet "Blue Leopard," hvilket ligger ganske godt til højrebenet.

Nike Air Max er udstyret med det synlige Max Air enhed i hælen hvilker giver optimal støddæmpning og en sikker beskyttelse mod stød. Mellemsål er i dens fulde længde i skum, der giver holdbarhed, stabilitet og tilføjer polstring for en optimeret komfort, så skoen aldrig føles ubehagelig at have på. Ydermere ses der ekstra skum omkring anklen, som giver mulighed for mere komfort.

Det er ikke kun i blåt, at Nike Air Max 1 Air FB klæder sig godt. Om man er på vej til træning, på job eller om det er i skolegården, så er den orange farve bestemt også en, som klæder skoen - i øvrigt meget passende kaldet "Orange Leopard". Ligesom den lysebblå farvevariant, så er der også på denne sko de mørke prikker, der er en del af et elegant mønster, som gør sig til uanset, hvor man er henne.

Det er ikke den første sko, som har Max Air og et fokus på en sublim stødabsorbering. Nikes revolutionerende Air-Sole enhed blev en del af Nike's fodtøj i slutningen af ??70'erne, og allerede i 1987 debuterede Nike Air Max med synlig luft i hælen. Derned fik man mere end blot følelsen af Air-Sole komfort - pludselig kunne det også ses. Siden da har Air Max været en fast ingrediens i mange Nike Sko, og det er med til at sikre Nike sin solide position i fronten af feltet, når det kommer til skoproduktion.

Helt med fremme er også den nyeste udgave af Nikes nyklassiker Nike Rosherun. Skoen er en hybrid, som både kan bruges i en aktiv hverdag, og som også kan bruges, hvis man har brug for at pudse løbe-formen af. Samtidig så sender skoen et klart signal om, at man lever en aktiv livsstil og med den nyeste farvevariant i sort og turkis er der heller ingen, der kan så tvivl om ens sans for stil. Skoen er på en gang klassisk i de sorte farver og på samme tid moderne med den turkis farve oppe foran og de sorte prikker, som vi også ser det på Nike Air Max-skoene.

Nike Roshe Run udmærker sig ved at være en letvægtssko, der har en rigtig god åndbarhed, hvilket sikrer, at denne sko ikke på nogen måde er ubehagelig at have på fødderne. Også selvom man er aktiv og sveden pibler fra ens fødder. Samtidig giver Phylon mellemsålen en optimal stødabsorbering ligesom solar giver støtte til hens ens fod.

Med skoene fra Nikes eksklusive Football Fal 13-kollektion er man godt klædt på til at udtrykke den gode fodboldstil hele året rundt hvor end man befinder sig. Men en rigtig fodboldspiller nøjes ikke med at udtrykke fodboldstilen, han eller hun spiller selvfølgelig også fodbold over det hele og uanset underlag. Derfor har Nike lanceret sin Nike FC247 kollektion, som giver en mulighed for hele tiden at have bolden på fødderne uanset underlaget.

Nike Bomba Finale II ACC er støvlen, der er beregnet til at indtage turf og kunstgræsbaner med sublim boldkontrol og et overlegent touch. Støvlen har NikeSkin på overdelen, og samtidig med at man finder Nikes All Condition Control, så får man en støvle, som man er sikker på kan levere varen, når det rigtige græs er forsvundet som dug for solen, og der kun er kunstgræsbaner i sigte.

Med Nike Lunargato II får man en støvle, der er beregnet til, at man skal kunne agere lynhurtig og sikkert på asfalten. I sålen finder man det lette og meget stødabsorberende Lunarlon-skum, og på overdelen finder man det dynamiske mesh-materiale, der sikrer god åndbarhed og fri bevægelighed, samtidig med, at det holder ens fod fast, så man undgår at falde på asfalten. Hvilket jo er ganske godt at undgå, når det bløde græs er skiftet ud med den benhårde asfalt.

Sidst men ikke mindst har Nike den lækre Nike Elastico II, hvor man finder det enormt lækre mikrofiber-materiale Nike Skin, der er meget fleksibelt og let, og som former sig efter foden for et tæt, men samtidig behageligt fit. På indersiden har Nike monteret et support-bånd, der holder midterfoden på plads, hvilket skaber en god stabilitet, og til at sikre det bedste touch på bolden og greb i banen, har Nike designet en ydersål, der kombinerer sildebensmønstre og prikkede områder, der sikrer et sublimt fodfæste.

Er man passioneret omkring fodbold, så er det en god ting, at Nike deler den passion. Og med en lang række sko beregnet til at udtrykke fodboldstilen og til at spille fodbold, så er der ingen grund til andet end at gå foråret i mødet med fodbold for øjet. Hvilken sko synes du bedst om? Og kan du også lide at udtrykke fodboldstilen, selv når du ikke er til fodbold? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.