FC København har ikke kun offentliggjort en ny træner i denne uge, i dag offentliggør klubben sammen med Adidas den helt nye udebanetrøje, som kommer til at være i blåt og sort. Få det første blik på den helt nye trøje lige her.

Det har bestemt ikke været nogen drømmestart, som FCK har fået på sæsonen med blot 2 point efter 5 kampe. Det er langt fra københavnernes standard, og klubben er opsat på at kravle op i tabellen med klubbens nye træner Ståle Solbakken ved roret og nu også klædt i en helt ny udebanetrøje, som løverne skal bære i den kommende sæson.

Hvis du skal have den nye FCK udebanetrøje, så kan du bestille den lige her - priser fra 499 kr.

Den nye udebanetrøje er i dag blevet præsenteret, og FCK har i samarbejde med Adidas valgt, at københavnernes andenfarver skal klædes i den skarpe farvekombination af sort og blå, hvilket giver en unik og moderne trøje, som nok skal vække begejstring på Nedre C og på Østerbro. Trøjen kommer vi til at se for første gang i aktion den 1. september, når FCK møder Viborg, men vi har smugkigget på, hvad det er for en trøje københavnerne har løftet sløret for.

Det første der springer i øjnene ved den nye trøje er farverne. Blåt og sort har vi set før, men FCK har også krydret det med klubbens klassiske hvide farver, som man finder på sponsoreren Carlsberg Sport og de klassiske Adidas-striber, der løber på ærmet. Det giver et silet design, sammen med det unikke og moderne mønster, som de blå og sorte farver har fået.

Hvis du skal have den nye FCK udebanetrøje, så kan du bestille den lige her - priser fra 499 kr.

Alt i alt så har mesterholdet skabt en trøje, der bestemt kan huskes og som klubbens fans nok skal sætte pris på. Der er nok heller ikke fare for, at hverken fans eller bestyrelsesmedlemmer glemmer at klubben har vundet 10 mesterskaber. Et mesterskab giver ret til at bære en guldstjerne over ens logo, og FCK er en af de få danske klubber, som kan bære hele to af slagsen. Dem finder man sevfølgelig også på den helt nye udebanetrøje.

Trøjen er som vi kender det fra Adidas lavet i det lækre ClimaCool materiale, og hvad enten man spiller fodbold i fælledparken eller er i Parken for at støtte løverne, så kan man være sikker på at have en stabil kropstemperatur. ClimaCool materialet er designet til at lede sved og fugt væk fra kroppen, hvilket gør, at man ikke bliver overophedet.

Hvis du skal have den nye FCK udebanetrøje, så kan du bestille den lige her - priser fra 499 kr.

Det er en svær start, som københavnerne har fået på Superligaen, men mon ikke FCK-fansene stadig håber og tror på, at denne trøje kan blive endnu en mesterskabstrøje. Skal det ske kræver det hårdt arbejde i den nye udebanetrøje, og københavnerne kan give den en god debut på udebane i Viborg den 1. september.

Hvis du skal have den nye FCK udebanetrøje, så kan du bestille den lige her - priser fra 499 kr.

FC København har sammen med Adidas løftet sløret for klubbens nye udebanetrøje. Hvad synes du om den nye trøje? Og tror du, at FCK kan vinde mesterskabet, selvom klubben har fået en dårlig start? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.