De spanske vicemestre har lanceret klubbens helt nye tredjetrøje, der skal bringe klubben øverst på sejrsskamlen. Kongeklubbens nye farve bliver orange, og vi har set nærmere på trøjen lige her.

Få klubber har samme historie, tradition og stolthed som Real Madrid. Der er noget særligt ved at repræsentere kongeklubben, og derfor skal trøjerne spillerne og fansene trækker over hovedet også være noget særligt. Det kriterie må man sige, at Real Madrid lever op til, hvor klubben i samarbejde med Adidas har lanceret klubbens helt nye tredjetrøje.

Trøjen er noget så farverigt som orange, og den kommer til at klæde madrilenerne i den kommende sæson, hvor klubben skal forsøge at genvinde det spanske mesterskab. Efter at have vundet mesterskabet for to år siden, mistede Madrid mesterskabet til Barcelona sidste år, og i år er der dømt revanchetid. Klubben er klar, holdet er klar og den nye træner Carlo Ancelotti er klar til at sætte alle sejl ind for at forsøge at genvinde et mesterskab og ikke mindst den Champions League-triumf som madrilenerne hungrer efter igen at komme i nærheden af.

Skal du have den nye Real Madrid tredjetrøje, så kan du bestille den lige her - priser fra 499 kr.

Uanset om den helt nye Real Madrid tredjetrøje bliver en mesterskabstrøje eller ej, så er trøjen både elegant og vovet på en og samme tid. Den orange farve er frisk og giver trøjen et moderne udseende. Samtidig er trøjens snit enkelt og det skaber en trøje, som ikke kun klæder Real Madrid spillerne, når de er i aktion, men også de mange millioner af fans, som hver uge følger nøje med i kongeklubbens præstationer.

Udover den orange farve finder man også en helt klassisk sort trøje på trøjen, som vi også tidligere har set det på Real Madrid udebanetrøjer. Adidas klassiske tre striber løber ned langs ærmet, men Adidas har moderet designet så striberne stopper et godt stykke før ærmet gør det, hvilket skaber et stort orange område omkring ærmerne, som er en del af det selvsikre design, som er udgangspunktet for denne trøje. Den friske V-krave er også i sort og den kombination gør Real Madrid-trøjen til en klassiker, som nok skal gå rent ind blandt klubbens mange fans.

Skal du have den nye Real Madrid tredjetrøje, så kan du bestille den lige her - priser fra 499 kr.

Med denne tredjetrøje har Adidas og Real Madrid lavet tre på stribe. Først fik vi den helt nye klassike hjemmebanetrøje til den kommende sæson, så kom udebanetrøjen i blåt, og nu bliver vi så forkælet med denne udebanetrøje i orange og sort, som er et stærkt nyt medlem af Real Madrid trøje-familien. Med de tre forskellige trøjer har Real Madrid skabt et trøjesortiment, som udstråler at kongeklubben er sultne efter flere trofæer og villige til at arbejde hårdt for dem.

Som vi kender det fra Adidas, så er trøjen lavet i det lækre ClimaCool-materiale, der er meget svedtransporterende, og som leder fugt væk fra kroppen og holder kroppens temperatur konstant. Også på den tidspunkter hvor man er overophedet, enten fordi man er i fuld gang med kamp, eller fordi man sidder og ser en Champions League-semifinale, der går ind i de absolut døende minutter, hvor det hele skal afgøres.

Skal du have den nye Real Madrid tredjetrøje, så kan du bestille den lige her - priser fra 499 kr.

Med den sidste nye trøje i denne omgang er Real Madrid ved at være helt klar til den nye sæson, hvor klubben skal forsøge at vinde mesterskabet foran FC Barcelona. Hvad synes du om den nye Real Madrid tredjetrøje? Og hvordan tror du, at duellen mellem Real Madrid og FC Barcelona kommer til at gå i denne sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.