Hvis du er typen, der aldrig kunne finde på at spille i andet end læderstøvler, og hvis de mange eksplosive farver på støvlerne ikke lige er dig, så har vi lavet en helt ny kampagneside til æren for den helt klassiske støvle, der aldrig går af mode.

Man kunne godt have mistanke om, at fodboldstøvle-giganterne i løbet af de seneste par år har været på fælles storudsalg i Flügger Farver. I hvert fald er farverne på de støvler, der bliver lanceret i dag blevet stadig flere og samtidig mere eksplosive. Der findes snart ikke den farve eller den teknologi, som vi ikke har set på fodboldstøvler. Der findes dog stadig nogle støvler, der bliver lavet uden de vilde farver og uden de vilde effekter. Ingen Lethal Zones, ingen SpeedControl, ingen Energysling, ingen rød, ingen grøn, ingen blå - kun sort rendyrket læder, et sublimt touch og et perfekt fit.

Disse støvler kan godt blive lidt glemt i kampen om opmærksomhed. De farverige nye støvler stjæler selvsalgt en del interesse med deres nyskabende teknologier, men farverne glemmer vi for en stund, da vi har støvet de klassiske læderstøvler af og placeret dem i rampelyset for at lave en helt ny kampagne, der hylder den uovervindelige klassiske læderstøvle.

Meget støv er der dog ikke nået at komme på læderfamiliens nyeste medlem, Nike Premier. Støvlen er lige blevet lanceret, og Nike har med Premier-støvlen lavet en støvle, der har alle de dyder en god læderstøvle skal have. Enkelhed, elegance, komfort og ikke mindst touch på bolden. Premier er uhøjtidelig og på samme tid perfektionistisk, da støvlen måske ikke ser ud af meget, men aldrig går ned på kvaliteterne på banen.

Det er tunge drenge, den gode Nike Premier er oppe imod. Klassikeren over dem alle Adidas Copa Mundial har over 34 år i læderet, og den har set mange støvler komme og gå og mange farver forsvinde i glemslen, mens den selv hele tiden er landet blødt, hvilket nok kan tilskrives det lækre læder.

En anden legendarisk støvle er Puma King, der har vundet pokaler så langt tilbage, at Nike først lige var blev dannet. På fødderne af så forskellige stjerner som Eusebio og Yaya Toure har vi at gøre med en støvle, der har fundet opskriften på en god støvle og har holdt sig til den. Kerneingredienserne er selvfølgelig et blødt stykke læder, der giver en god komfort og et unikt touch på bolden. Mikrofibermateriale kan meget, men hvad angår kontrol med bolden, så er læder uovertruffen.

En sidste støvle, som selvfølgelig også fortjener en plads i denne Classic Boots kampagne er den italienske læderstøvle Diadora Brazil, der er en af de få af vores klassiske støvler, der har dristet sig til at komme gul farve på støvlerne. Det ændrer dog ikke på, at den er både stilsikker, enkel, elegant og har den samme elegance og kvaliteter, som vi kender det fra de andre læderstøvler.

play classic, copa mundial, diadora brazil, puma king, nike premier, unisport, unisportstore

Hvis du også er fan af de helt klassiske støvler, så er det bare med at hoppe direkte ind på kampagne-siden lige her. Her kan du gå på opdagelse i de elegante støvler uden at behøve at tage solbrillerne på i frygt for at blive blændet af de mange farver. Hvad synes du om de klassiske støvler? Og hvilken er din favorit? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.