OBS: TURNERINGEN ER GENÅBNET FOR TILMELDING, SÅ DER ER I ALT ER 64 HOLD! Vi har lavet en særaftale med EA Sports og allerede tre uger inden FIFA 14 udkommer kan du komme til en eksklusiv FIFA 14-turnering og dermed få en helt eksklusiv chance for at vise, at du er den nye mester. Og nå ja, så kan du jo selvfølgelig også give Jakob og Joltter en ordentlig omgang prygl, som de sent vil glemme.

Det kan føles som lang, lang, lang, laaaaang tid at vente. Det helt nye FIFA 14 bliver først lanceret den 27. september, og det er desværre lidt langt ud i kalenderen at sætte et stort fedt kryds. Det synes vi i hvert fald, og derfor har vi snakket med EA Sports, og vi har argumenteret for, at I skal have chancen for at prøve det helt nye FIFA som nogen af de første i hele verden.

Skal du med til den eksklusive FIFA 14-turnering? Skynd dig at tilmelde dig lige her og vær sikker på at få en af de i alt 30 pladser

Heldigvis har EA Sports lyttet til vores bønner, og derfor er vi ganske glad for at kunne byde jer alle sammen velkommen til en ret eksklusiv FIFA 14 turnering allerede den 7. september. Så hvis du ikke ved, hvad du skal bruge lørdag d. 7. september på, så har du muligheden for at tage forbi Fodboldfabrikken i København og få FIFA 14 i fingrene mellem 08.30-12 og samtidig dyste mod nogle af Danmarks dygtigste gamere.

Skal du med til den eksklusive FIFA 14-turnering? Skynd dig at tilmelde dig lige her og vær sikker på at få en af de i alt 64 pladser

To deltagere, der indtil videre har meldt deres ankomst, er vores støvleeksperter Jakob og Joltter, der til daglig hopper rundt for at lave WebTV til alle jer. De har smidt kameraerne for en stund og tager i stedet selvsikkert fat i joystickene. Men for at vi ikke skal høre på dem hele den næste uge, kunne det være fedt, hvis I lige kunne give dem en ordentlig omgang prygl og sætte dem på plads.

Det helt nye FIFA 14 er længe ventet, og det tegner til, at EA Sports i år har gjort absolut alt, hvad de kan for at spillet skal være næsten ligeså naturtro som virkeligheden. Det indebærer blandt andet hoved-skanninger af en lang række stjerner. Som vi også tidligere har set nærmere på, så har Daniel Agger, Steven Gerrard og en række Liverpool-stjerner været forbi EA-studiet for at få skannet ansigterne, så selv de mindste porrer er fuldstændig realistiske.

Skal du med til den eksklusive FIFA 14-turnering? Skynd dig at tilmelde dig lige her og vær sikker på at få en af de i alt 64 pladser

Nyt i FIFA 14 er også, at EA Sports har lavet en aftale med FC Barcelona, hvilket betyder, at Camp Nou i den kommende sæson kommer til at være med, ligesom vi også kommer til at se ultra-realistiske udgaver af Neymar, Iniesta og de andre stjerner. Det betyder selvfølgelig også, at Neymars kommer til at spille i sine orange og sorte Hypervenom, mens Iniesta har sine lyseblå/neon Nike CTR 360 Maestri III på fødderne.

Det koster 50 kroner at være med i turneringen, og udover at blive en af de første til at spille det helt nye FIFA 14 får man også et Unisport håndklæde og en sodavand. Til de dygtigste FIFA 14 spillere er der også lækre præmier på spil, som vi har fundet på vores lager. 3.præmien er et par valgfrie Trusox, 2. præmien er en valgfri fodboldtrøje, mens den dygtige vinder får lov til at kigge alle vores fodboldstøvler igennem og vælge lige præcis favoritparret.

Skal du med til den eksklusive FIFA 14-turnering? Skynd dig at tilmelde dig lige her og vær sikker på at få en af de i alt 64 pladser

Undervejs i turneringen vil der selvfølgelig også være lidt ekstra præmier og overraskelser, så selvom man skulle det ske, at man bliver bortdømt af dommeren eller får et par uheldige skader, så behøver man ikke frygte for at komme til at kede sig. Det bliver en formiddag med god stemning, fodbold-nørderi og ikke mindst masser af det helt nye FIFA-14.

Skal du med til den eksklusive FIFA 14-turnering? Skynd dig at tilmelde dig lige her og vær sikker på at få en af de i alt 64 pladser

Skal du være en af de første til at spille det nye FIFA 14? Og samtidig en af de første til at give Jakob og Joltter nogle prygl? Så er det bare med at hoppe ind på vores side og tilmelde dig, og så kan du komme med til en forrygende formiddag med masser af FIFA 14. Hvad synes du om FIFA 14-turneringen? Og tror du, at du kan slå Jakob og Joltter? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.