Der har været gang i fodboldeuropa med en masse kampe i Champions League kvalifikationen og så er det også blevet til dansker-debut i Premier League, og det fejrer vi med en omgang støvlespot, der denne gang byder på en masse farver.

Vi klager bestemt ikke for tiden. I weekenden kom der gang i Premier League, og i de sidste par dage er Champions League ved at blive kickstartet med de sidste kvalifikationskampe inden vi får gang i det afgørende gruppespil. Store europæiske fodboldkampe giver masser af muligheder for at se spillerne udfolde sig med flotte mål, men det giver også lejlighed til at kigge spillernes støvler efter i detaljen, og det ser vi nu lidt nærmere på.

Jores Okore (Aston Villa) Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort Vi starter i det engelske med en dansk nyhed. Jores Okore var med, da Aston Villa var på en meget svær opgave på broen, hvor Mourinhos Chelsea kunne spille sig midlertidigt op på 1.pladsen med en sejr. Et langt stykke hen af vejen lignede det, at Aston Villa kunne drille Chelsea, men Ivanovic sikrede London-klubben sejren et kvarter før tid. Trist for Jores Okore, der til gengæld kunne glæde sig over at spille en rigtig fornuftig kamp med sine Nike Hypervenom Phantom på fødderne. Interessant at se, at Okore ligesom Simon Kjær, Viktor Fischer og holdkammeraten Nicklas Helenius foretrækker den nye uforudsigelige støvle.

Alexis Sanchez (FC Barcelona) Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange og Lyseblå/Neon Hvilken farvevariant af Nike Mercurial Vapor Alexis Sanchez foretrækker er svært at sige. I hvert fald virker den farverige kantspiller til at være glad for at have lidt af hvert på fødderne. I Barcelonas Super Cup-kamp mod Atletico Madrid startede Alexis Sanchez kampen med at have et par orange/gule Nike Mercurial Vapor IX på fødderne. Elegant klædte de Barcelonas udebanedragt, men det var åbenbart ikke nok for den hurtige dribler, der skiftede til de lyseblå/neon Vapor IX, som vi også så ham i i weekendens kamp mod Levante

Jonas Gutierrez (Newcastle) Warrior Sports Skreamer S-Lite Blå/Hvid/Rød Der er også godt knald på farverne på Jonas Gutierrez' fødder. Den slidstærke midtbanespiller havde i mandagens Premier League-kamp mod Manchester City iklædt sig Warrior Sports Skreamer S-Lite, der med sine blot 209 gram hører til i den lette ende af støvleskalaen. Støvlen er lavet i et tyndt mikrofibermateriale, men Gutierez har stadig et godt greb i bolden med de små finner, som Warrior Sports har klædt den farverige og eksplosive støvle med.

Ignazio Abate (AC Milan) Nike Tiempo Legend IV Rød/Hvid Farver er vigtige og især, hvis man spiller i AC Milan. Klubbens røde farve er noget man er meget stolte af, og derfor kom det heller ikke som nogen overraskelse for os, at Ignazio Abate netop havde valgt den farve til sine Nike Tiempo Legend IV. Stolthed virker til at være en central del af Abates fodboldspil, og han virker også til at være stolt af sin søn Matteo, hvis navn han har fået broderet på støvlen. Ignazio Abate og resten af Milan-holdet fik i øvrigt et glimrende udgangspunkt for at kvalificere sig til Champions League, da udekampen mod PSV Eindhoven blev 1-1.

Goran Cvijanovi (NK Maribor) Adidas Predator LZ II Hvid/Rød Det ville være synd at sige, at NK Maribor slap særlig godt fra deres møder med de tidligere FCK-overmænd Viktoria Plzen. Selvom Maribor var undertippede mod tjekkiske Victoria Plzen på hjemmebane, så kan de ikke bruge 3-1 nederlaget til særlig meget. Til gengæld var det interessant at se at Goran Cvijanovi havde iklædt sig den nye Adidas Predator LZ II i Hvid og Rød. Det hører til sjældenhederne, at vi ser den farvevariant af kontrolstøvlen i aktion, men det virker til, at den klæder grønsværen rigtig godt.

Jack Wilshere (Arsenal) Nike CTR 360 Maestri III Grøn/Hvid Det der startede som en sjældenhed er nu ved at blive til rutine for Arsenals midtaben dynamo Jack Wilshere. Tidligere har han foretrukket sine Nike CTR 360 Maestri III i Blå/Neon, men i de sidste par kampe som han har spillet har han foretrukket at have kontrolstøvlen på i den grønne og hvide farvevariant. Det gik også lidt bedre end i weekenden for Wilshere og Arsenal, der i gårsdagens kamp hev en flot 3-0 sejr med til Emirates fra Istanbul, hvor Fenerbache har hjemme. Dermed fik London-klubben lidt revanche for weekendens blamerende 3-1 nederlag til Aston Villa.

Nacho Monreal (Arsenal) Adidas F50 Adizero Blå/Hvid Godt med farver var der også på Arsenals venstreback Nacho Monreal, som Arsene Wenger sikrede sig i vinters fra Malaga. Til daglig kæmper han for en plads i startopstillingen med engelske Kieran Gibbs, og Monreal var nok ikke helt glad for at se, at det netop var Gibbs, der åbnede målscoringen for Arsenal. Monreal fik dog også lejlighed til at vise sig selv og sine Adidas F50 Adizero frem, da han blev skiftet ind i slutminutterne i stedet for Theo Walcott.

Joe Hart (Manchester City) Umbro Speciali 4 Sort/Lava Den engelske landsholdsmålmand Joe Hart har ingen problemer med at holde sin plads på holdet. Keeperen er altid garant for en solid præstation, og i mandagens kamp mod Newcastle havde han den elegante og samtidig farverige Umbro Speciali 4 i Sort/Lava på fødderne. Det gjorde han ganske udmærket, hvor han holdt buret rent i Manchester Citys 4-0 sejr, der dermed gav klubben en perfekt start på Premier League-sæsonen.

Hatem Ben Arfa (Newcastle) Nike Mercurial Blackout Det er ikke altid helt let at se, hvilke støvler der er tale om, når stjernerne iklæder sig en blackoutet støvle. Vi har haft kigget på de støvler, som Newcastles Hatem Ben Arfa iklædte sig i mandags, da Newcastle tabte til City. På formen ligner den de to nyeste Nike Mercurial Vapor-modeller, men tidligere har vi set ham blackoute sine Superfly støvler, og vi har også bidt mærke i, at det ligner der er flywire på indersiden af foden. Der kan muligivis være tale om en blackoutet Nike Mercurial Superfly III muligvis med en Vapor VIII soleplat. Vi er ikke helt sikre, men hvad synes du, at det ligner, og tror du, der kan være noget nyt på vej?

Santi Cazorla (Arsenal) Puma Evospeed 1.2 Sort/Neon Vi slutter denne omgang støvlespot med Arsenals spanske midtbaneprofil Santi Cazorla. I sidste uge så vi ham træne i Evospeed 1.2, men i weekenden havde han igen sine Adidas Adipure 11pro på fødderne. Det nummer gentog han forud for Arsenals svære udekamp mod Fenerbache, hvor Cazorla igen havde Puma Evospeed 1.2 på fødderne til træning og Adidas Adipure 11pro til kamp. Om han har tænkt sig at fortsætte sådan resten af sæsonen følger vi spændt med i.

Det var alt for denne omgang støvlespot, der bød på en dansker i Hypervenom og en masse farver rundt omkring i Europa hvor fodboldsæsonen efterhånden er sparket i fuld gang. Hvad synes du om denne omgang støvlespot? Har du lagt mærke til noget, som vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.