To meget forskellige sider af Adidas F50 Adizero er landet, og vores støvleekspert Joltter har unboxet nat og dag, den gode og den onde eller blot den hvide og den sorte Adidas F50 Adizero. Kom med indenfor til black and white støvlefest

Mange støvler er landet i løbet af sommeren, og mange forskellige farver har de haft. Lilla, pink, gul, orange, neon, sølv osv. Få farver er dog så klassiske som hvide og sorte støvler. Og det ved Adidas bedre end nogen anden. Derfor kommer det også kun som en lille - men stadig meget glædelig - overraskelse at den tyske støvlegigant på samme tid lancerede to helt nye udgaver af Adidas F50 Adizero i henholdsvis sort og hvid.

Man kan vel kalde støvlerne hvad man vil, men det er svært at lade være med at se dem som et umage par. To støvle-tvillinger, der er meget ens, men som også har en vidt forskellig udstråling og udseende. Vi har hevet tvillingerne i studiet og fjernet Joltter fra fodboldbanen for at få ham til at unboxe støvlerne, og hvordan det går, kan du se lige herover.

I videoen kan du bl.a. få set hvordan det tager sig ud, når Joltter klæder sig nydeligt og stilet på. Sådan et par hvide og sorte støvler indbyder til skjorter, og det er lige præcis hvad Joltter har fået på i den festlige anledning af ankomsten af de helt nye og lækre støvler.

Med en hvid og en sort støvle fortsætter sommerens store støvlevalg. Er man Fresh eller Stealth? Det kan være svært at vælge, men lige meget hvilke forhold man har til farver på ens fodboldstøvler, så burde der være god mulighed for at få et par støvler, der passer til ens stil.

Tilgengæld så er det nok en meget god idé ikke at lade den onde udgave af Joltter være for længe alene med to par lækre støvler. Det har vi i hvert fald erfaret efter denne omgang unboxing, og hvis du vil se, hvorfor så er det bare med at se med i videoen lige her.

Adidas F50 Adizero er blevet lanceret i to farvevarianter henholdsvis helt i hvidt og helt i sort. Hvad synes du om de to farvevarianter? Og hvilken en er din favorit? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.