Nike Always Forward x Verdens bedste fodboldbutik

13.11.2018

Skrevet af Zlatko

Nike Always Forward er rykket ind i vores Flagship Store i det centrale København. Har du ikke haft tid til at besøge butikken? Så kan du stadig nå at besøge vores Flagship Store og opleve vores Always Forward Initiative Zone!

Nike Always Forward

I hjertet af København finder du Unisports Flagship Store, som konstant bliver opdateret, så du altid kan få den fulde oplevelse af de seneste og friske støvler på markedet. Denne gang har vi forvandlet vores initiative zone til en Always Forward Zone, hvor du kan opleve den seneste Nike-colourway. Vores Always Forward-zone har været ude i et par dage efterhånden, men du kan stadig nå at besøge butikken og se de seneste Nike-støvler.

Fortsætter nedenfor.

Som du nok ved, så opdateres og forbedres fodboldstøvler hele tiden, og det er en god årsag til at besøge vores Flagship Store. Du kan få en bedre forståelse af, hvordan støvlerne føles, passer og er. Du kan endda prøve dem på i vores boot room, så du kan finde den perfekte størrelse, så du er klar til at gå ud på banen. Butikken tilbyder forskellige muligheder, så du garanteret ikke forlader butikken tomhændet.

Som altid er Always Forward en total pack, hvilket betyder, at du kan få den seneste Nike træningstøj lavet i den samme populære Always Forward-colourway, eller støvlerne forskellige knopsystemer. Knopsystemerne er nok de vigtigst lige for tiden, da vi er på vej væk fra græsbanerne og bevæger os mod kunstgræsbanerne. Nogle af os spiller endda indendørs fodbold eller futsal, men du behøver ikke at være bekymret, da butikken kan hjælpe med det hele.

Lær mere om vores Flagship Store lige her!