Vi kender det alle - irritationen med, at benskinnen har sit eget liv under træning og kamp. Løsningen er strømpetape, og vi har taget et kig på noget af markedets mest populære tape fra engelske Premier Sock Tape. Her ser Joltter på PSTs almindelige tape samt deres Pro Wrap - og samtidig kan høre både hans og Jakobs dom over tapen.

For nylig kunne vi introducere Premier Sock Tape, som er en af de mest benyttede og populære løsninger til at holde sine sokker og benskinner på plads. Det er lavet med henblik på at give den bedste komfort samtidig med at sørge for, at skinnerne og sokkerne bliver hvor de skal.

Premier Sock Tape stammer fra England, og er da også ekstremt populært i den engelske Premier League, hvor hele 13 ud af 20 hold bruger tapen og deres Pro Wrap. PST kommer nemlig i flere forskellige varianter, så der burde være lidt til ethvert behov.

Her ser Joltter på den almindeligt kendte variant af strømpetapen, som kan fås i både en tynd og en lidt tykkere udgave, og som skiller sig ud fra de andre tapes på markedet ved at være ekstremt elastisk og dermed give en høj komfort.

Samtidig tager vi også et kig på den spændende Pro Wrap, som er benyttet af mange professionelle verden over, og som man bl.a. også ser på fødderne af Ronaldo, Bale og Neymar - og som både Joltter og Jakob er ret begejstrede over.

Men hvad er så alt det her med Premier Sock Tape - og er det værd at kigge på? Det kan du se i afsnittet herover.

Lyder Premier Sock Tape som noget for dig? Så kan du se vores store udvalg lige her.

Hvad siger du til Premier Sock Tape - og benytter du overhovedet strømpetape når du spiller kamp? Vi kunne også rigtig godt tænke os at vide hvilken variant du hælder mest til - Pro Wrap eller den almindelige tape? Giv meget gerne en kommentar lige herunder.