Vi har lavet en helt ny kampagne dedikeret til det helt store spørgsmål, som sommerens mange støvler har skabt: Er man til de friske og sommerlige farver eller er man til de elegante og sorte støvler?

De er kommet dumpende en efter en. Nye støvler i lækre, elegante og ikke mindst sommerlige farver. Nogle gange kan det være svært at have det forkromede overblik over støvlerne, men det vil vi gerne hjælpe lidt med. Vi har lavet en helt ny kampagneside, hvor vi stiller det grundlæggende spørgsmål: Er du fresh eller stealth?

Er du Stealth eller Fresh? Besøg vores store kampagneside og tag dit valg lige her

Og hvad dækker dette spørgsmål så egentlig over. Egentlig blot om man mest er til fodboldstøvler, hvor der er skruet godt op for farverne, eller om man bedre kan lide de elegante og sorte udgaver. Det er dog langt fra så simpelt som det lyder, og det kan kræve grundige overvejelser før man kommer frem til en egentlig beslutning.

Et par af de støvler, som man fx kunne være i tvivl om, er den helt nye Nike Hypervenom Phantom, der er blevet lavet i to unikke versioner. Den farverige lanceringsfarve fremstår skarpt og friskt i orange, og vi har indtil videre set, at det ser særdeles godt ud på en fodboldbane, når Neymar og Rooney tager støvlerne på. En anden mulighed kunne dog også være, at vælge den sorte version, hvor det kun er det klassiske Nike-swoosh, der er orange.

Hvis man mere er til Adidas F50 Adizero, så har man også et klart valg. Skal man have den lynhurtige og populære speed-støvle i den sorte farvevariant, eller er man mere til den hvide farvevariant. Uanset hvad man væger, så får man en støvle, som er optimeret til perfektion, og som med sine 156 gram absolut hører til den allerletteste ende af støvleskalaen.

Er du Stealth eller Fresh? Besøg vores store kampagneside og tag dit valg lige her

Et tredje svært valg finder man, hvis man skal have den helt nye letvægter Nike Mercurial Vapor IX, som er den seneste generation i den hæderkronede Mercurial-serie. Her kan man vælge den meget elegante sorte og hvide version, som er en del af Nikes elegante Stealth pack. Men for at det ikke skal være helt let, kan man også vælge den frisk og farverige gule og orange farvemodel, som vi bl.a. har set på fødderne af stjerner som Cristiano Ronaldo og danske Christian Eriksen.

Vi kan ikke love, at man bliver helt overbevist om en farve, når man klikker sig ind på kampagnesiden, men det er et godt sted at starte, hvis man står og skal have en af sommerens støvlenyheder og er stærkt i tvivl om farven. For det helt store spørgsmål, som skal besvares er: Er du frisk eller stealth?

ALT_TAG

Sommeren har budt på en masse helt nye støvlelanceringer. Både nogle i sprudlende og lækre farver, og nogle andre elegant i sort. Vi har svært ved at vælge mellem det sorte og farverne og derfor har vi lavet denne kampagneside, hvor du kan få det helt store overblik. Hvilke støvler synes du er sommerens store nyhed? Og er du mest frisk eller stealth? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.