adidas Initiator Pack | Lavet til spillets stjerner

12.11.2018

Skrevet af Zlatko

Sidste uge gav adidas et lille sneak peek på, hvordan Initiator Pack ville se ud med lanceringen af den nye Copa 19+. Nu er adidas klar med resten af Initiator Pack, som ikke kun inkludere nye farver, men også opdateringer til en af de mest populære støvler, nemlig Predator-støvlen.

adidas Initiator Pack

Den nye Initiator Pack er lavet i ægte ’OG’-stil, da packen inkluderer colourways, som får os fra Unisport HQ til at tænke tilbage på nogle af de bedste adidas-støvler nogensinde. For at være en ægte initiator skal man altid være et skridt foran spillet, tænke anderledes og være den afgørende faktor på banen. adidas har givet dig alle værktøj, som du skal bruge, og du skal være vælge, hvilken initiator du gerne vil være. Gå ud og påvirk spillet og ændr det.

adidas Nemeziz og X

adidas er klar med en ny colourway til både den 'almindelige' Nemeziz og Nemeziz Messi-udgaven. Nemeziz 18+ er lavet i et hvidt design med sorte elementer på overdelen, på de 3 striber og forfoden, mens sålen er delt op i sort og rødt. Virkeligt godt arbejde af adidas!
Hvis du derimod har brug for flere farver i dit liv, så er den nye Nemeziz Messi lige noget for dig. Støvlen er lavet i et rødt og blå design med 3 sølv striber på siden. Vi ved alle, at Messi godt kan lide farverige støvler, og adidas har fundet en måde at nedtone dette på, samtidig med støvlen er iøjnefaldende. Det ligner det perfekte match, når Messi kombinerer Barcelonas Hjemmebanetrøje med Nemeziz 18.1-støvlerne.

Fortsættes nedenfor.

Den nye adidas X 18+ Initiator Pack hjælper dig med altid at være et skridt foran dine modstandere. Vi tænker straks tilbage på den gamle sorte og røde Predator-støvle, når vi kigger på den nye X 18+ colourway, og farverne er et perfekt match til letvægtsstøvlen. Ved første øjekast ligner det blot en almindelig sort overdel med tre striber. Men tager man et nærmere kig, så kan man se noget af den røde farve inkorporeret ind i adidas' Skeletal Weave.

adidas Predator 19+

Dette er ikke bare en almindelig farveopdatering, som jeg også nævnte tidligere. Predator-støvlen har fået nogle kosmetiske ændringer, samt skiftet navn til 19+ i stedet for 18+. Udover den kosmetiske ændring i overdelen og hælen, så er støvlen mere eller mindre den samme. Kigger vi på overdelen, så er der sket to ændringer: 'Knit pattern' og 'forefoot lines'. Knit pattern er en gradvis fade, som forbedrer overdelen og komforten i støvlen. Forefoot lines er en blød tech-zone, som forstærker dine defensive- eller offensive skills, så du altid er klar til at kontrollere bolden og skabe spil, eller kontrollere dine modstandere. Det mest iøjnefaldende ved Predator 19+ er hælkappen, som har fået et skarpere design og aggressive linjer, der giver en forbedret beskyttelse og pasform ved hælen.

adidas Copa 19+

I sidste uge introducere adidas deres nye Copa 19+ støvle, som ligner noget fra fremtiden. adidas har revolutioneret Copa-DNA’et, hvilket giver dig en støvle, der er pakket med den seneste teknologi, som giver dig en støvle fra den allerøverste hylde. Copa 19+ kommer med den innovative Fusionskin, som giver dig det bedste mulige touch, mens vandindtaget er minimalt, så det er slut med tunge støvler på regnfulde dage. Overdelen er stadig lavet med behageligt kængurulæder, og en X RAY Vamp holder din fod tæt på bolden, samt eliminerer risikoen for at glide rundt i støvlen. Alt i alt er den nye Copa en ny standard for læderstøvler, og vi kan ikke vente til at se, hvad Paulo Dybala kommer til at præstere med disse støvler på fødderne. Vi må ikke glemme farven på Copa-støvlen, som tager inspiration fra den altid klassiske Champagne Pack - en ægte vinder fortjener kun det bedste.

Vær initiatoren på indendørsbanerne

Spiller du kun indendørs fodbold eller futsal? Så skal du ikke være bekymret, da adidas har lavet Initiator Pack til indendørs fodbold også. Du kan nu dominere indendørs- og futsal-banerne med den nyeste adidas colourway. Husk, at du får meget mere end en indendørssko, du får også den populære BOOST-sål, når du køber topstøvlen, hvilket giver dig den bedst mulige stødabsorbering på banen. Gør din tur til indendørsbanerne endnu bedre ned før.

Endnu bedre priser på Predator- og Nemeziz-siloerne

Du læste ikke forkert! Predator 19+ og Nemeziz 18+ har fået endnu bedre priser, hvilket betyder, at du nu kan få nogle af de mest populære adidas-støvler til en fantastisk pris. Det er nu, du skal slå til, hvis du tidligere har holdt dig selv tilbage fra at købe de nyeste støvler, som du allermest har ønsket dig.

adidas har alt, hvad du skal bruge, ligegyldigt hvilken type spiller du er. Alle adidas’ populære siloer er lavet i den nye Initiator Pack, og du kan allerede nu købe den hos Unisport.

Køb dine adidas-støvler her.