Puma har lavet et helt nyt hold med navnet Puma FC. Helt frem til nytår kan man spille med på holdet og deltage i sjove og udfordrende konkurrencer og vinde eksklusivt udstyr fra Puma. For eksempel kan må få en plakat af sig selv op at hænge hos Sergio Agüero

Den tyske sportsgigant Puma har lavet et helt nyt web-koncept, hvor de inviterer brugere til at blive en del af et helt nyt hold med navnet Puma FC. Hvis holdet var rigtigt, ville det have købt særdeles godt ind, da Puma FC både har Thierry Henry, Sergio Agüero, Radamel Falcao og Marco Reus på holdet. Holdet er dog kun en virtuel sammensætning, men inde på Puma FCs hjemmeside kan man deltage i en række udfordringer, hvor brugerne kan vinde spændende præmier fra Puma og stjernerne på holdet.

Man kan for eksempel komme op at hænge på en plakat hjemme hos Sergio Agüero, der er kendt for at optræde i den helt nye Puma Evospeed 1.2. Den lille hurtige argentiner mangler en idolplakat på væggen, og det skal være af én, der virkelig brænder for fodbold og kan vise det på et billede. Derfor er en af udfordringerne, at man skal tage et billede af sig selv, hvor man spiller fodbold et helt utraditionelt sted. Udfra billedet vælger Agüero en vinder, der kommer hjem at hænge, mens Agüero også signerer en kopi, som han sender direkte tilbage til den heldige vinder.

Hvis du godt kunne tænke dig at blive en del af Puma FC, så kan du komme ind på siden lige her:

Når man starter på Puma FC, så er ens status bolddreng. Man skal arbejde sig op i hierarkiet, og det gør man ved at tage en masse udfordringer, som der hele tiden blive lagt op. En af dem er for eksempel at gætte, hvornår Sergio Agüero scorer sæsonens første mål, og jo tættere man er på det rigtig minuttal, desto større chance har man for at vinde en præmie fra Puma. Hvis man for eksempel har haft et klarsyn og indset, at Agüero kun skal bruge 17 minutter af den nye sæson på at score det første mål, så kan man måske blive den heldige vinder.

Man kan også vinde et par signerede fodboldstøvler fra en af Pumas absolut største stjerner. Det gør man ved at tage udfordringen, hvor man skal den spiller, som man vurderer får sit livs sæson. Det kunne for eksempel være Marco Reus i Borussia Dortmund i sine Puma Powercat, Sergio Agüero i Manchester City i sine Puma Evospeed 1.2 eller måske Yaya Toure i sine Puma King. Ud fra besvarelserne får en heldig vinder et signeret par fodboldstøvler fra den spiller, der er blevet stemt på.

Blandt meget andet kan man inde på Puma FC-siden også gå på opdagelse i de mange Puma-produkter, som findes. Blandt andet kan man tage et kig på den lynhurtige speedstøvle Puma Evospeed 1.2 som man til daglig finder på fødderne af Sergio Aguero og Radamel Falcao. En støvle som vi også har kigget nærmere på med en hel kampagneside. Man kan også komme helt tæt på Cesc Fabregas' Puma Powercat eller Yaya Toures' Puma King.

Eneste ulempe ved Puma FC er, at man skal være 18 år for at deltage. Til gengæld så er det let at blive en del af holdet, hvor man hurtigt kan oprette sig som ny mand enten gennem facebook eller ved at skrive sin mail og et brugernavn.

Puma FC er et nyt koncept fra Puma, hvor man kan blive en del af et hold bestående af Sergio Agüero, Cesc Fabregas, Thierry Henry og Radamel Falcao. Hvilken støvle kunne du bedst tænke dig at vinde signeret? Og hvem tror du får den bedste sæson af stjernerne på Puma FC? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.