Der er blevet spillet landskampe rundt omkring i hele verden, og vi har haft et par støvler i kikkerten og leverer her en omgang støvlespot, hvor det er blevet plads til masser af farver og lidt stealth pack.

Fodboldsæsonen må efterhånden siges at være i fuld gang, og i midtugen blev der spillet en masse venskabelige landskampe rundt omkring i Europa, og ligesom landstræneren har mulighed for at prøve nogle ting af, så virker det også til at spillerne skal prøve lidt nyt på fødderne. I hvert fald har vi spottet en del farver, som vi ikke normalt ser.

Kevin De Bruyne (Belgien) Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange En af de første stop vi gør, er ved Belgiens stortalent Kevin De Bruyne, der til daglig spiller i Chelsea. Det belgiske landshold havde besøg af Frankrig, og selvom opgøret endte målløst, så var det stadig interessant at se Kevin De Bruyne i en ældre farveversion af den populære Nike Mercurial Vapor IX. Stilet er det, når støvlefarven matcher Belgiens nationaldragt.

Claudio Bravo (Chile) Nike Total 90 Laser IV Neon/Sort På Brøndby Stadion spillede Chile onsdag venskabskamp mod Irak, og de fans der var mødt op på Vestegnen fik noget for pengene. I hvert fald hvis man holdt med Chile. Sydamerikanerne vandt hele 6-0, og dermed havde målmand Claudio Bravo ikke den travleste aften, og det virker heller ikke til, at han har haft travlt med at skifte sine Nike Total 90 Laser IV Neon/Sort ud. Selvom støvlen nu er udgået af produktion holder Chile-målmanden trofast fast i støvlen.

Angelo Henriquez (Chile) Nike Hypervenom Phantom Sort/Orange En af dem der til gengæld har fået helt nye støvler er Angelo Henriquez fra Chile, der sidste år var lejet ud fra Manchester United til Wigan. Nu er det 19-årige stortalent tilbage i Manchester United, og det bliver spændende at følge ham i den kommende sæson. Dels med hans teknisk stærke spil og dels med hans Nike Hypervenom Phantom i sort/orange, som han scorede målet til 6-0 med i Chiles storsejr.

Sam Ameobi (England U-21) Nike Mercurial Vapor IX Sort/Hvid Det var ikke kun på Brøndby Stadion, at man kunne støde på støvler fra Nikes helt nye Stealth-Pack. I Englands U-21 holds kamp mod Skotland tirsdag aften havde Newcastle-talentet Sam Ameobi iklædt sig et par meget elegante Nike Mercurial Vapor IX i sort/hvid. Interessant er det også at bemærke, at Ameobi virker til at foretrække modellen med det læderemulerende mikrofibermateriale fremfor udgaven med SpeedControl.

Grant Hanley (Skotland) Adidas Predator LZ II Sort/Grøn Det var dog ikke kun i U-21 landskampen, at den sorte farve var populær. Blackburn-forsvaren fra Skotland Grant Hanley havde i kampen mod England iklædt sig den helt nye Adidas Predator LZ II i sort/grøn. Det hjalp den unge talentfulde forsvarsspiller et langt stykke hen af vejen, men 20 minutter før tid lykkedes det alligevel for Rickie Lambert at sætte det afgørende mål ind til 3-2 sejr til England.

Jack Wilshere (England) Nike CTR 360 Maestri III Grøn/Sort/Hvid Sejren krævede hårdt arbejde for englænderne, og en af dem, der altid går forrest, når der skal slides, er Arsenals stortalent Jack Wilshere, der skal være med til at lede det engelske landshold frem mod fornyet storhed. Normalt er vi vant til at se Wilshere i den nye farvevariant af Nike CTR 360 Maestri III i blå/neon/sort, men i kampen mod Skotland havde han foretrukket modellen i grøn og hvid. Værd at bide mærke i er i øvrigt, at Wilshere har fået broderet 'Archie 29.09.2011' på støvlen, hvilket er navnet og fødselsdatoen for Arsenal-stjernens søn.

Scott Brown (Skotland) Nike CTR 360 Maestri III Gul/Sort Det var ikke kun på Wilsheres talentfulde fødder, at vi spottede gamle farver til den populære Nike CTR 360 Maestri III. Også Celtics hårdtarbejdende midtbaneprofil Scott Brown havde fundet den gamle farvevariant frem til dagens kamp. Han havde Maestrien på i den elegante gule og sorte lanceringsfarve, som så dagens lys sidste sommer. Og selvom støvlen nu har rundet et år, så er den stadig ganske elegant i aktion.

Jesse Lingaard (England U-21) Nike CTR 360 Maestri III Sort/Hvid/Orange Og fra lanceringsfarven hopper vi direkte til den allernyeste farvemodel af den lækre og meget anerkendte kontrolstøvle. Vi er tilbage i Englands U-21 kamp, hvor Manchester Uniteds stortalent Jesse Lingaard havde iklædt sig den sort/hvid/orange Maestri, som blev lanceret i sommers som en del af den meget elegante Stealth-pack fra Nike. Vi har tidligere spottet Lingaard i den sorte/blå/hvide Maestri, men nu virker det til, at den nye sorte farvemodel er blevet stortalentets foretrukne.

Jonjo Shelvey (England U-21) Adidas Predator LZ Sort/Rød/Hvid Det er tilsyneladende ikke kun United-talenterne, der ser ud til at foretrække at have sort på fødderne. Michael Laudrups nye midtbaneprofil, den tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey, havde i U-21 kampen mod Skotland den første generation af Adidas Predator LZ på fødderne, og det var i den sorte, hvide og røde farveversion. Spændende bliver det at følge, om Jonjo Shelvey med Predatoren på fødderne for alvor kan få gang i karrieren i Swansea, som han i sommers skrev en 4-årig kontrakt med.

Steven Gerrard (England) Adidas Predator LZ II Grøn/Gul/Sort Vi slutter denne omgang støvlespot med at runde en spiller, der har fået en god portion af vores støvleopmærksomhed i løbet af sommeren. Steven Gerrard var i Englands kamp mod Skotland tilbage i Adidas Predator LZ II, og dermed virker det ikke til, at han hverken skifter til Adidas Adipure 11pro eller Nike CTR 360 Maestri III, som han sensationelt blev spottet i under et Liverpool-træningspas under klubbens træningslejr i Thailand.

Der er blevet spillet masser af landskampe, og dette var de støvlespot vi lige stødte på. Hvad synes du om denne midtuges støvlespot? Har du spottet noget, som vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.