Adidas har i dag offentliggjort, at Bayern Münchens træner Josep Guardiola bliver ambassadør for Adidas, og han skal medvirke i en kampagne som tyskerne laver i forbindelse med dette års Champions League.

Den tyske sportsgigant Adidas har i dag haft de store smil fremme. Bayern Münchens nye træner Josep Guardiola er i dag blevet offentliggjort som Adidas ambassadør. Dermed har Adidas tilknyttet et af fodboldens allerstørste trænernavne, hvor Josep Guardiola i sin tid i Barcelona har ledt klubben til et utal af pokaler, triumfer og mesterskaber og nu skal forsøge at gøre det samme i Bayern München.

Med til udnævnelsen af Josep Guardiola som Adidas ambassadør hører, at han skal være ansigtet udadtil i en helt ny kampagne Gamedayplus, som Adidas lancerer i forbindelse med dette års Champions League. Hvordan kampagnen vil komme til at udforme sig, vil Adidas løfte sløret for i den kommende tid, men her i Unisport ser vi frem til, at se hvad den tyske sportsgigant vil bruge Josep Guardiola til.

Der er dog ingen tvivl, om at det er det helt rette ansigt Adidas har fundet til en Champions League kampagne. Josep Guardiola har selv spillet et utal af Champions League kampe som midtbanegeneral for Barcelona, og han har med samme elegance, som da han selv spillede, ledt Barcelona til to Champions League triumfer som manager for klubben. Det er de færreste personer, der kan skrive tre Champions League triumfer på CV'et, men Josep Guardiola er en af dem.

I den kommende sæson skal Josep Guardiola så forsøge at vinde Champions League trofæet som træner for Bayern München. Det ville være en helt unik bedrift, hvis det skulle lykkes for Guardiola og Bayern at vinde pokalen med de store ører. Ikke alene ville Guardiola have vundet med to forskellige hold, Bayern München vil også blive det første hold nogensinde til at genvinde Champions League-trofæet, siden det skiftede navn fra mesterholdenes turnering.

Josep Guardiola er blevet ny ambassadør for Adidas og skal medvirke i en ny kampagne, som bliver lanceret i forbindelse med dette års Champions League. Hvad synes du om Josep Guardiola? Og tror du, at Josep Guardiola og Bayern München kan vinde Champions League? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.