Så er der endnu mere Uncut WebTV med vores to støvleeksperter Jakob og Joltter, der har sat 10 minutter af til at diskutere sommerens vigtigste støvlelanceringer. Det er selvfølgelig den helt nye Adidas Nitrocharge 1.0 og Nike Hypervenom, som de to støvlenørder får sig en god uredigeret snak om, og du kan se med lige her.

Mon ikke at den skarpe læser allerede har bemærket det. I løbet af sommeren er der kommet to helt nye støvlesiloer på markedet i skikkelse af den slidsomme motor Adidas Nitrocharge 1.0 og den uforudsigelige Nike Hypervenom Phantom. Og de to støvler er blevet diskuteret vidt og bredt i takt med, at alverdens professionelle fodboldspillere stikker deres gyldne fødder ned i støvlerne. Men hvad er egentlig op og ned med Nitrocharge 1.0 og Hypervenom? Vi har bænket Jakob og Joltter foran WebTV-kameraet for at give dig svaret.

Unisport Uncut er som navnet antyder, 10 minutters uredigeret og rå intenst støvlesnak, og hvis man er lidt af en støvlenørd, så er det bestemt værd at se videoen. For der bliver snakket detaljer, udvekslet meninger og ikke mindst kommer der nogle overraskende afsløringer. Vidste du for eksempel, at Jakob synes at Adidas Nitrocharge 1.0 er Adidas stærkeste støvle på markedet lige nu?

En anden konklusion, som der bliver draget i studiet er, at den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er mere som en Predator, end - ja dette er ikke en fejl - den nye Predator LZ II. Hvis du synes, at det lyder lidt forvirrende, så er der ikke andet for end at se videoen, for der giver det faktisk god mening, når Jakob og Joltter går i dybden med Nitrocharge og sammenligner det med rovdyret Predator LZ II.

Man kan dog ikke have en seriøs støvlesnak denne sommer uden at komme ind på Nike Hypervenom Phantom. Man kan mene hvad man vil om støvlen, men den har gjort et stærkt indtog på støvlemarkedet på fødderne af bl.a. Zlatan, Neymar og Rooney. Ikke mindst her på Unisport har vi bidraget til Hypervenom-hypen og ikke uden grund. Det lækre NikeSkin giver et fantastisk fit, og Jakob er ikke et sekund tøvende, når han konkluderer, at det er den støvle på markedet lige nu med det bedste fit direkte fra æsken.

Til gengæld så er Jakob stadig en smule bekymret over hælen, der ikke yder tilstrækkelig støtte, og som godt kan give ømhed. Sålen får også et par hævede bryn med på vejen, men det er langt fra nok til at stoppe Joltters begejstring. Vores finske fodboldekspert er vild med Nike Hypervenom, og han minder os om en vigtig pointe: Dette er den første version af Hypervenom, så måske får vi en endnu mere unik støvle med den 2. eller 3.version?

Hvis du vil høre meget mere til Jakob og Joltters mening om henholdsvis Nike Hypervenom og Adidas Nitrocharge 1.0, så er der ikke andet for end at sætte gang i video-afspilleren. Det er støvlenørderi, som vi kender det, og det er fuldstændig uncut, så du slipper for de vilde effekter, baggrundsmusik og kan nøjes med 110 pct. støvlenørderi.

Det er blevet tid til endnu en omgang Uncut, hvor Jakob og Joltter tager et kig nærmere på Adidas Nitrocharge 1.0 og Nike Hypervenom Phantom. Hvilken en af støvlerne vil du helst have på fødderne? Og hvad synes du om de to støvler? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.