Premier League-sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt, og verdens største stjerner er lige nu i gang med absolut sidste forberedelser, inden det går løs på lørdag. Vi har lavet et lille tankeeksperiment og udtaget de bedste spillere i Premier League fra Nike og Adidas og sat dem op imod hinanden. Hvem tror du vinder?

Hvad nu hvis holdene ikke hed Manchester United, Chelsea og Arsenal men i stedet hed Team Nike og Team Adidas? Vi har leget lidt med tanken og har sat os for at udtage et hold bestående af Premier League Nike-spillere og et hold bestående af Premier League Adidas-spillere. Selvom kampen er fiktiv, så kunne det være en virkelig interessant duel at se, og hvis Nike og Adidas læser med, så skal I være mere end velkomne til at arrangere sådan en kamp til næste år. Så længe vi selvfølgelig får et par billetter til kampen.

Jeg vil starte dette lille tankeeksperiment med at slå fast, at det er en virkel stor ære, at både Nike og Adidas har valgt os her i Unisport til at stå i spidsen for deres Premier League All-star hold (i vores fiktive verden er det intet problem at være cheftræner for to hold på samme tid). Vi lover at gøre vores bedste for at leve op til den tillid, der er blevet vist os, og det har ikke været let at skulle vælge og vrage mellem de mange stjerner. Men som det nu engang er en managers lod i livet, så skal der i sidste ende udtages nogle spillere.

Team Nike stiller med et hold, der er klar til kamp. Vi har efter at have haft mange navne op og vende udtaget et par bruttotrupper og enkelte faldt fra i absolut sidste øjeblik, men nu er vi klar til at løfte sløret for de navne, vi har valgt. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er et utrolig stærkt hold, og som manager for Team Nike forventer vi os en omgang offensiv og direkte fodbold med en benhård kynisme i forsvaret. Det er ikke faktisk ikke noget vi bare forventer, det er et uomgængeligt krav.

På mål har vi valgt at udtage David De Gea. Godt nok havde han en svær start i Manchester United trøjen, men det er svært at benægte den unge spaniers klasse. Med sine Nike Tiempo Legend IV på fødderne og Nike Vapor Grib 3 på hænderne, har han formået at udfylde hullet efter Edwin Van Der Sar. Vi havde helst set, at vi kunne udtage Anders Lindegaard, men lige nu er David De Gea bare niveauet bedre.

I forsvarskædens centrale del har vi valgt at lægge vægt på en blanding af fysisk styrke og teknik. I midten finder vi Tottenhams Jan Vertonghen, der er begge dele kompromisløs og teknisk begavet med sine Nike CTR 360 Maestri III på fødderne. Han får følgeskab i midterforsvaret af Chelseas intelligente David Luiz, der også benytter den lækre Maestri III til at kontrollere bolden, når han driver fremad i et offensivt løb. Vi forventer intelligent forsvarsspil og en benhård kynisme fra Team Nikes to midtforsvarer.

På backpositionerne har vi været på jagt efter offensive ryk og defensiv styrke. Vi har fundet plads til Kyle Walker fra Tottenham, der igennem sidste sæson har bevist, at han har niveauet til at være med på allerhøjeste niveau. I sine Nike Tiempo Legend IV har han gjort livet surt for mange angribere med kompromisløst forsvarsspil og sprudlende offensive kvaliteter, og det udløser en plads på holdet. Kyle Walker får følgeskab af den rutinerede Ashley Cole, der ikke kun er hurtig, men som også er teknisk stærk og dygtig i duelspillet.

En midtbane skal være fuld af drive, energi, sublim teknik og uforudsigelige ryk. Derfor har vi på den ene kant fundet plads til Eden Hazard, der med sublim teknik og et par Nike Mercurial Vapor IX har spillet sig direkte ind i vores startopstilling. Vi har også reserveret en plads til Liverpools Philippe Coutinho, der har masser af fart i fødderne i speed-støvlen Nike Mercurial Vapor IX, og som vi tror, kan drive gæk med Team Adidas' forsvar.

På den centrale midtbane skal vi frem i verden, og derfor er der blevet plads til stortalentet Jack Wilshere fra Arsenal. Med et unikt drive frem i banen, skal han stresse Adidas' forsvarer konstant med sin hurtige fødder beklædt af Nike CTR 360 Maestri III. Ved sin side har han følgeskab af Yohan Cabaye, der er en spiller, der er ligeså kontrollerende, som de Nike CTR 360 Maestri III han har på fødderne.

Som managers for Team Nike vil vi selvfølgelig se masser af mål, og derfor har vi udtaget et angreb bestående af to af Premier Leagues skarpeste fødder. Manchester Uniteds Wayne Rooney har et kraftfuldt spark og en sublim teknik og med sine Nike Hypervenom Phantom på fødderne, forventer vi at se det uforudsigelige element udfolde sig. Ikke mindst når Wayne Rooney skal spille sammen med den enormt stærke Christian Benteke fra Aston Villa, der har råstyrken til at drible og skubbe sig igennem ethvert forsvar - også det hos Adidas.

På Team Nike forventer vi bestemt, at alle spillerne leverer deres ypperste, men skulle nogle have en off-day, så har vi udtaget en skarp bænk, der kan træde direkte ind og forstærke holdet. I forsvaret er det Ashley Williams, der hurtigt kan snøre sine Nike CTR 360 Maestri III på fødderne og komme på banen. Hurtigt kan det også gå med at få Ramires ind på banen og kontrollere bolden med sine Nike Tiempo Legend IV. Og skulle det være helt galt i angrebet, så sidder Daniel Sturridge klar i sine nye Nike Hypervenom Phantom til at levere varen, hvis han ellers får chancen.

Det er uden tvivl et stærkt Nike-hold, vi har sat op. Helt let skal det dog ikke være for Team Nike, og derfor har vi også haft den tyske kasket på hovedet og har sammensat et hold bestående af de største Adidas-profiler i Premier League. Det er blevet til en uhyggelig opstilling, som vi nu endelig kan løfte sløret for.

Målmandspladsen var der ikke så meget tvivl om. Peter Cech har alle de kvaliteter, som en målmand fra Team Adidas skal have for at forhindre Nike-drengene i at score. Han er stærk i feltet, god mand mod mand, og så har han en unik bevægelighed på trods af sin lange krop. Derfor er han at finde på stregen for Team Adidas i sine Adidas Predator LZ II.

I midtforsvaret har vi en dansk profil, der skal lede forsvaret an og sætte takten. Daniel Agger har selvfølgelig fået en plads på Team Adidas med sine 2.generation af Adidas F50 Adizero, og hvis han ellers kan holde sig skadesfri, så forventer vi uden tvivl, at han bliver en ledende rolle på holdet. Ved sin side får han følgeskab af Arsenal-forsvarsspilleren Laurent Koscielny, der specielt i den sidste del af sæsonen spillede sig op i The Gunners og skubbede Thomas Vermaleen ud på bænken. Det gør man ikke uden at have fodboldspillet i orden, og derfor har Koscielny fået chancen på Team Adidas med den helt nye Adidas Predator LZ II.

På backerne vil vi se aggressive løb fremad banen, men det skal ikke gå ud over det defensive fundament. En back skal være en hybrid af offensiv elegance og defensiv styrke. Det mener vi at have fundet i Evertons Leighton Baines, der har leveret så imponeret spil med sine Adidas Predator LZ II, at det har tiltrukket meget stor interesse fra bl.a. Manchester United. Baines' kvaliteter er heller ikke gået vores skarpe øjne forbi, og derfor er han sikret en plads på holdet. På den anden back er der blevet plads til Chelseas César Azpilicueta, der ikke kun er teknisk begavet, men som også ved, hvordan man spiller solidt forsvarsspil i sine Adidas F50 Adizero fjerde generation.

Midtbanen skal frem på banen og udover stepperne. Der skal være fuld fart på for at stresse Team Nike maksimalt, og derfor har vi udtaget to spillere, der er garant for at levere fart og energi fremad. På den ene kant finder vi ingen ringere end Gareth Bale, der er sommerens store transfernavn. Endnu har han ikke fået lov til at skifte fra Tottenham til Real Madrid, men det er lykkes os at få ham på Team Adidas-holdet, og vi ser frem til at se Gareth Bale i sine Adidas F50 Adizero gøre livet surt for Nike. Han får følgeskab af Chelseas Juan Mata i sine Adidas Predator LZ II, og vi forventer, at det er en sprængfarlig duo på kanterne, der vil give Team Nike meget onde drømme om de tre striber.

Det er dog ikke kun på kanterne, at der skal være dynamik og fremdrift, og derfor har vi udtaget en meget stærk central midtbane, der er klar til at komme frem på banen. Den ene plads går til Liverpool-kaptajnen Steven Gerrard, der får lov til at dirigere den ene halvdel af midtbanen i sine Adidas Predator LZ II. Han får derudover følgeskab af Arsenals lille spanske troldmand Santi Cazorla, som vi forventer leverer en kvalitetsindsat inde på den centrale midtbane i sine Adidas Adipure 11pro, der er ligeså klassiske, som de dyder Cazorla sværger til: gode førsteberøringer, sikkert pasningsspil og et hårdt spark. Selvom den centrale midtbane er lidt offensiv, så forventer vi, at de også defensivt kommer til at give alt, hvad de har i sig.

Kronen på værket må dog være angrebet. Her har vi sammensat et meget stærkt et af slagsen med to af Europas skarpeste fødder, der begge to er beklædt af Adidas F50 Adizero . Den ene plads går til Liverpools Luis Suarez, der igen har brugt tænderne, og har formået at bide sig fast i startopstillingen. Det giver selvfølgelig ikke karantæne, og vi forventer at Suarez har ligeså skarpe fødder, som han har gebis. Skulle der ikke være mål i Suarez, så er vores klare forventning, at der er det i Robin Van Persie. Hollænderne er selvskrevet en plads på holdet, og vi er sikker på, at han kvitterer med scoringer i sine Adidas F50 Adizero, som han er skiftet til efter at have spillet i Predator LZ.

På bænken finder vi tre spillere, der ikke er tilfredse med at sidde derude og se på. Og det skal de bestemt heller ikke være, for de har alle tre kvaliteterne til at være med, hvor det er sjovest. Som en gardering i forsvaret har vi Chelseas Gary Cahill, der altid er garant for en mandfolkepræstation, og skulle Agger eller Koscielny blive skadet, så træder han selvsikkert ind på holdet. Derudover har vi udtaget to angribere i Swanseas Michu og Chelseas Fernando Torres, og dermed er der god grund til at både Suarez og Van Persie føler sig pressede til at levere varen.

Hvordan det kommer til at gå i kampen mod de to mandskaber er svært at sige. Vi forventer dog helt klart, at der bliver leveret fodboldspil i verdensklasse, og at både Team Nike og Team Adidas leverer alt, hvad de har i sig for at bevise, at de er Premier Leagues stærkeste sports-brand. Og det gode ved at være træner for begge hold er, at vi er sikker på at vinde. Så et stort tillykke til os (hvis kampen skulle blive uafgjort, skal der findes en afgørelse på straffe).

Premier League, PL, sæsonstart, kickoff, Arsenal, Manchester, United, City, Liverpool Chelsea,

Det er uden tvivl to stærke hold, som vi har sat os, og vi glæder os til at følge spillerne i den kommende sæson af Premier League, der går i gang i morgen. Hvilket hold synes du er bedst? Og hvordan tror du, at en kamp mellem Team Adidas og Team Nike vil gå? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.