Ny PUMA Attack Pack | Lavet til de skarpeste spillere i spillet

07.11.2018

Skrevet af Zlatko

‘Angreb er det bedste forsvar’. Dette må nok være det mest benyttet citat indenfor sportens verden, og det er netop noget, som PUMA har brugt som inspiration til deres seneste PUMA Attack Pack. Læs videre hvis du altid er klar til at slå til på banen.

PUMA Attack Pack

PUMA Attack Pack er den seneste colourway for PUMA Future- og ONE-støvlerne. De er lavet i en hvid og grøn camouflage-design, som tager inspiration fra militæret og den taktiske mindset. PUMA Attack Pack er lavet til de mest offensive spillere, og man kan argumentere for, at denne colourway ikke er til den defensive del, da PUMA fokuserer på deres mest kreative og skarpeste spillere. Men hvem siger ikke, at man ikke kan være offensiv som en forsvarsspiller? Attack Pack er lavet for at inspirere PUMA-spillerne, så de kan frigøre deres indre angrebsinstinkt og bryde modstanderne ned lidt efter lidt.

Kraft, vanvid og instinkt er nogle af de måder, som PUMA ONE-spillerne angriber deres modstandere, når de tager PUMA ONE Attack Pack i brug på banen. PUMA ONE Attack Pack er lavet med en fortrinsvis hvid base, imens der også er armygrønne designelementer. Inspirationen til farverne på støvler er taget fra den fede militær sål, der er lavet med et camouflage-design, hvilket giver Attack Pack et fuldendt design. Der er ingen grænser for Agüero, Lukaku eller Balotelli, når de får muligheden for at ende kampen i den nye Attack Pack

Vi må ikke glemme de kreative spillere, der bruger adræthed, præcision og kreativitet til at skabe spillet og sætte deres medspillere op til mål. Deres offensive mentalitet er årsagen til alle angreb, da de orkestrerer hvert træk i den offensive del af spillet frem mod modstanderens mål. Future-støvlen er lavet i et todelt armygrønt og hvidt design. Midtfoden og hælen er hvid, mens NETFIT-området og evoKNIT-sokken er lavet i en armygrøn farve, hvilket forbinder Future- og ONE-støvlerne sammen. Sålen på Future-støvlen er lavet i et lysere camouflage-design, så man kan adskille de 2 typer af spillere på slagmarken. Der er ingen grænser for Griezmann, Reus og Suárez, når de er på banen og skaber angrebsbølgen.

Overvejer du at blive en del af angrebet? Så kan du købe dine PUMA Attack Pack eksklusivt hos Unisport fra i dag!

Kig igennem vores udvalg af PUMA-støvler her!