Weekend støvlespots: Hypervenom II får en flyvende start

26.05.2015

Skrevet af Mathias

Mange Europæiske ligaer spillede i denne weekend, de sidste kampe, inden de holder sommerferie, men det betyder altså ikke at støvlerne holdt ferie, tværtimod! Se hvilke godbidder vi fandt frem til.

Wayne Rooney (Manchester United) - Nike Hypervenom Phinish Hypervenoms anden generation blev offentliggjort sidste torsdag, og indtog banen for den første gang, denne weekend. Wazza havde valgt Hypervenom Phinish fremfor Phantom II, og noget tyder på at han ikke er fan af Dynamic Fit Collar. Uheldigvis for ham, så kunne hans nye støvler ikke finde nettet i denne weekend, men er sikker på at han vil score en del kasser med støvlerne i fremtiden.

Robert Lewandowski (Bayern Munich) - Nike Hypervenom Phantom II Not the boots, not the new boots!!! Lad os håbe at Robert Lewandowski har et ekstra par Hypervenom Phantom II, da de støvler han havde på i weekenden blev gennemblødt af øl under Bayern Münchens fejring af endnu et mesterskab. Det første par tjente ham ellers godt, da det var Lewan der stod for det første mål scoret af et par Hypervenom II.

Santiago Gentiletti, Marco Parolo & Francesco Totti (Lazio & Roma) - adidas adiPURE 11Pro blackout, Mizuno Morelia Neo & Nike Tiempo Legend Custom Så meget støvle-awesomeness i et billede! Derby della Capitale er en ophedet affære, og tacklingerne i hovedhøjde. Enten det, ellers kan det være at Gentiletti bare gerne ville vise Totto og Parolo sine hjemme-blackoutede adiPURE 11pro, for at komme i samme liga som dem, når det handler om støvlevalg.

Theo Walcott (Arsenal) - adidas f50 adizero Haters Pack En godkendt opvarmning til FA Cup finalen, af Walcott og Arsenal, da de lukkede kampen allerede i første halvleg, og Theo scorede hattrick. Den hurtige englænder nyder stadig godt af sine adidas f50 adizero, som han har brugt lige siden han skrev kontrakt med adidas tidligere på året. Måske en flabet forandring til de nylancerede X15 vil ske til finalen på lørdag? Det vil tiden vise.

Cameron Jerome (Norwich City) - Nike Hypervenom Phinish Den nye Nike Hypervenom II gjorde virkelig indtryk i weekenden, da de også spillede en central rolle i Championship Play-off finalerne i går. Cameron Jerome hapsede det første af målene for Kanariefuglene, og sikrede dem oprykning til Premier League i flamboyant stil.

Nathan Redmond (Norwich City) - adidas f50 Adizero Whiteout Tingene var lidt mere nedtonet for Nathan Redmond, der valgte et stilrent par Whiteoutede støvler. De gjorde dog jobbet præcis lige så godt som Jerome’s Hypervenom IIs, da han scorede lige efter, og sikrede sejren for Norwich. Hvad ville du have fortrukket? Et blæret par Hypervenoms, eller et par stilfulde adizero Whiteout?

Hypervenom dominerede den sidste dag af sæsonen, og kan allerede nu prale med et par mål, men det er ikke rigtig nogen overraskelse, når man tænker på hvem der har spillet i støvlen. Spottede du noget som vi har glemt? Giv os besked på Facebook, Twitter, Instagram, eller kommentarfeltet under artiklen!