Barclays Premier League har offentliggjort en top ti over de mest populære spillere i Premier League blandt fansene, og du kan se hvilke spillertrøjer, som er blevet revet ned fra hylderne lige her. Ikke overraskende er det en hollænder med mål i støvlerne, der topper listen.

Der er altid gang i trykken både hos os her i Unisport og rundt omkring i de engelske klubber. Dagligt bliver der trykt trøjer med de store stjerner, der er på lønningslisten i klubberne. Men hvis du nogensinde har undret dig over, hvem der egentlig er Premier Leagues største trøjesælger, så er nu tidspunktet, hvor du kan få stillet din videnstrang. Barclays Premier League har nemlig offentliggjort en liste over de 10 mest populære tryk på trøjen i Premier League i sidste sæson, og dem tager vi et kig nærmere på lige her.

1. Robin Van Persie - 20 (Manchester United) På førstepladsen finder man ikke overraskende en meget populær hollænder. Robin Van Persie var sidste års store transfer, da han tog skiftet fra Arsenal til rivalerne fra Manchester United. Ikke unaturligt skabte det en del vrede miner blandt Arsenal-supporterne, men United-fansene har taget rigtig godt imod deres nye stjerne tyder det på. I hvert fald blev der solgt flest Van Persie trøjer i sidste sæson af Premier League, og dem der havde skaffet sig sådan en, kunne glæde sig over at hollænderen takkede for tilliden ved at blive topscorer i Premier League for andet år i træk.

2. Wayne Rooney - 10 (Manchester United) Ankomsten af Robin Van Persie skubbede i sidste sæson den mangeårige United-stjerne Wayne Rooney ned af rangstien. Ikke alene mistede han i mange kampe sin sikre plads i angrebet, lige nu rygtes han kraftigt til Chelsea som konsekvens af degraderingen. Det er dog ikke kun i angrebshirakiet, at Rooney kan kigge op til Van Persie. Også når det kommer til at sælge trøjer har hollænderen bevist, at han står stærkere end Wayne Rooney.

3. Shinji Kagawa - 26 (Manchester United) Der er ingen tvivl om, at Manchester United er et utroligt populært hold i det meste af verden. Det beviser denne liste med al tydelighed, hvor tredjepladsen også skal findes på Old Trafford. Nyindkøbet til sidste sæson Shinji Kagawa har ikke haft verdens bedste første sæson i det engelske, men ikke desto mindre så har han formået at sælge rigtig mange trøjer. Shinji Kagawa er født og opvokset i Japan, og man kunne sagtens forestille sig, at Kagawa 26 er en rigtig populær trøje i Asien.

4. Sergio 'Kun' Agüero - 16 (Manchester City) Hvis der er én spiller, som Manchester United fansene en gang imellem ser i deres mareridt, kunne det meget vel være Sergio Agüero. Den lynhurtige angriber sikrede endegyldigt Manchester City mesterskabet i forrige sæson, da han scorede et vildt mål i overtiden af den sidste kamp mod Queens Park Rangers. Det har uden tvivl givet ham en stjernestatus blandt The Citizens og derfor er det heller ikke helt overraskende at se Agüero som den første bryde United-dominansen på listen.

5. Fernando Torres - 9 (Chelsea FC) Det ville være en overdrivelse at sige, at Fernando Torres ophold i Chelsea har været en ubetinget succes. Den hurtige spanier skiftede fra Liverpool i 2011 med et prisskilt på omkring 450 millioner kroner og et hav af forventninger klister til Chelsea-trøjen. At han skulle have været de mange millioner værd kan nok være svært at argumentere for, men han tjener i det mindste lidt af pengene ind i trøjesalg. I denne kategori får Torres en femteplads, hvilket er lidt bedre en Torres' 34. plads på topscorerlisten sidste sæson.

6. Eden Hazard - 17 (Chelsea FC) Det er lang tid siden, at vi sidst har set en belgier på denne top 10 liste. Ikke desto mindre har Eden Hazard driblet sig igennem alverdens Premier-League forsvarer og direkte ind til en plads som nummer 6 på listen. Det er godt nok med fødderne, at vi er vant til at se Hazard brillere, men det var belgierens underskrift, som der var stor rift om, da han spillede i Lille. Og ser man på belgierens spil og ikke mest solgte trøjer, så kan man godt forstå, at Chelsea var ivrige efter at få ham på holdkortet.

7. Luis Suarez (Liverpool FC) Hvis man havde en liste over de spillere, der havde solgt flest aviser, kunne Luis Suarez meget vel ligge i den absolutte top. Liverpool-angriberen har været et stort samtaleemne hele sæsonen, og han er det stadig med en meget aggressiv flirt med Arsenal, der gerne vil have Suarez til at hjælpe klubben i den kommende sæson i Premier League og ikke mindst Champions League. Hvis det skulle lykkes for Suarez at skifte klub, så vil der nok sidde en del bitre Liverpool-fans og kigge irriteret på deres Suarez-trøje. Sikkert og vist er det i hvert fald, at der er mange af dem rundt omkring i verden.

8. Jack Wilshere 10 (Arsenal FC) Hvis Suarez ender i London hos Arsenal, så skal han helt sikkert nok blive en værdig trøjesalgskonkurrent til Jack Wilshere. Spørgsmålet er dog, om Suarez kan vippe Wilshere af pinden, for der er ingen tvivl om, at stortalentet er meget højt elsket af klubbens fans. Wilshere har været meget skadet de sidste sæsoner, men når han er på toppen er det svært at se, hvor grænserne for hans talent går. Måske er det også derfor, at Arsenal-fansene i hobetal har fået trykt den magiske 10'er med Wilshere på deres Arsenal-trøjer.

9. Alex Oxlade-Chamberlain - 15 (Arsenal FC) Engang skulle man lede meget længe i Arsenal-truppen efter en englæder, men de dage er for længst ovre. Arsenal har en hel horde af talentfulde englændere i truppen, og en af dem der knytter sig størst forventninger til, er kantspilleren Alex Oxlade-Chamberlain. Den teknisk stærke og lynhurtige offensivspiller er allerede en populær herrer på Emirates, og det kan aflæses på trøjesalget hvor 15'eren er blevet langet over disken en del gange i den forgangne sæson.

10. Santi Cazorla - 19 (Arsenal FC) Det er dog ikke kun Wilshere og Chamberlain, der kan bryste sig af at sælge mange trøjer - hvis den konkurrence skulle opstå i omklædningsrummet på Emirates Stadium. Santi Cazorla blev hentet til det engelske fra Malaga i sidste sæson, og det tog ikke spanieren lang tid at bevise, at det var en rigtig god idé at han røg på et fly med kurs mod London. Cazorla har været en helt central brik i Arsenals angreb, og selvom man kun kan spekulere, så er det nok tvivlsomt, at Arsenal havde fået den meget vigtige Champions-League 4. plads, hvis ikke det var for spanierens egenskaber med en bold.

Top 10-listen ser derfor således ud:

Det er ikke let at vælge, hvilken spiller man skal have bag på trøjen, når man skal have ny trøje. Hvilken spiller er din yndlingsspiller? Og hvem tror du kommer til at klare det bedst i den kommende Premier League sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.