Forkæl dig selv | Disse 11 produkter vælger Unisports medarbejdere

06.11.2018

Skrevet af Frederik

På søndag er det Singles' Day, og du kan selvfølgelig forkæle dig selv hos Unisport, ligegyldigt om du er single, eller om du bare kunne tænke dig at købe noget, som du selv vil blive rigtigt glad for. Og hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, har vi spurgt 11 medarbejdere her hos Unisport om, hvad de ville vælge på søndag, hvor der er gode tilbud at hente hos Unisport.

På søndag er det Singles' Day i hele verden - naturligvis også hos Unisport - og du kan fejre dagen med at forkæle dig selv med en spritny fodboldstøvle, fodboldtrøje, eller hvad end du skulle have lyst til, ligegyldigt om du er single eller ej. I tvivl om, hvad du skal vælge? Så brug et par minutter på at læse bloggen og kigge de 11 billeder igennem nedenfor, hvor 11 af vores skønne medarbejdere har valgt netop dén ting, de ville vælge på Singles' Day.

Singles' Day 11/11

11/11 - wow, det er alligevel en del 1'ere. Og det er præcis hvorfor Singles' Day bliver afholdt den 11. november. Det hele handler om at fejre sin egen nummer 1 - altså sig selv selvfølgelig. Og ved du hvad? Singles' Day er allerede nu på søndag! Så hvorfor ikke forkæle dig selv med dit yndlings fodboldgear fra Unisport? Hos Unisport kan du forkæle dig selv hver eneste dag, men på søndag den 11. november vil der være ekstra vilde tilbud, som du kan udnytte til at købe dig selv noget fedt på Singles' Day.

Unisports 11 udvalgte

Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du skal købe til dig selv, så får du her 11 idéer fra vores medarbejdere hos Unisport HQ. Redaktionen har nemlig spurgt 11 Unisport-medarbejdere om, hvilket produkt de ville vælge at forkæle sig selv med til Singles' Day, og de har valgt alt fra de nyeste fodboldstøvler til sneakers og den spritnye og ultra-populære Nike Snood. Udforsk galleriet nedenfor, og få idéer til, hvad du skal forkæle dig selv med hos Unisport den 11. november.

Husk at forkæle dig selv og tjekke Unisport ud på søndag den 11. november og vær med til at fejre Singles' Day.

Pssst... Skriv dig op her for at være først til at se de bedste tilbud hos Unisport.