Vi fortsætter med at tage et kig på, hvad de største stjerner træner og spiller kampe i. Denne gang har vi været et smut forbi det engelske for at se nærmere på Manchester City og den hurtige angriber Sergio Agüero og den hårdtarbejdende midtbane-profil James Milner.

Sæsonstarten nærmer sig for alvor i Premier League. Med kun 8 dage til den første kamp er der fuld gang i træningen rundt omkring i klubberne, og mon ikke man kunne samle sig et ordentlig kar med svedperler med tanke på de anstrengelser, som bliver gjort i disse dage. Konkurrencen i Premier League er hårdere end nogensinde, og derfor er der ikke plads til fejltagelser, når turneringen går i gang, og for at blive helt klar kræver det hård træning.

For Manchester City gælder det om at få en god start på sæsonen, hvis klubben skal gøre sig forhåbninger om at generobre det engelske mesterskab, som man sidste år tabte til bysbørnene og rivalerne fra Manchester United. Ansvarlig for at genrejse Manchester City er den nye manager Manuel Pellegrini, der virker til at lægge en hård omgang træning for dagen, så City-spillerne er i topform, når sæsonen indledes den 19. august på Etihad Stadium mod Newcastle.

Flere spiller bærer nøglen til succes for City, men en af dem som klubbens fans helt sikkert håber på kan præstere, er den altid hårdtarbejdende James Milner. Han virker til at være opsat på at vise sine kvaliteter, og i forsøget på at kæmpe sig til en af de eftertragtede pladser må man konstatere, at han i hvert fald har udstyret i orden.

På fødderne har den altid hårdtarbejdende Nike CTR 360 Maestri III Blå/Neon/Sort. Støvlen er optimeret til at give maksimal kontrol i alle spillets facetter, og det har Nike forsøgt at skabe ved at inkorporere deres seneste teknologier. På overdelen finder man Nikes Dampening Pods, der er en række fordybninger, der har en dæmpende effekt på bolden. På indersiden finder man Nikes nydudviklede 3D Control Zone, der stabiliserer ens tæmninger. Samtidig er støvlen lavet med Nikes Kangalite, der nok minder om læder i dets touch, men som ikke optager nær så meget vand. Samtidig er støvlen lavet med Nikes ACC-teknologi, der sikrer godt greb i bolden under alle forhold.

Men det er ikke kun på fødderne, at James Milner har udstyret i orden. Manchester City har været så venlige at udstyre englæderen med den helt nye Manchester City træningstrøje fra Nike. Det er først i år, at Nike og City har startet deres samarbejde, så det er nyt for James Milner og resten af City-truppen at have det klassiske Nike-swoosh på brystet. Men hvis City-spillerne har vænnet sig til den nye trøje og er blevet glade for den, så er det givetvis fordi trøjen er lavet i Nikes teknologisk udviklede materialer. Trøjen sidder tæt på kroppen, og samtidig leder den sved og fugt væk fra kroppen, så man holder en konstant kropstemperatur, selv når træneren pisker en alt, alt for hårdt.

Da Manchester City har lavet en aftale med amerikanske Nike, så får de selvfølgelig også den nyeste Nike Incyte fodbold leveret. Den højt teknologisk udviklede bold skal anvendes i den kommende sæson af Premier League, og derfor er det nok meget godt, at James Milner lærer boldens bane at kende, så han kan levere flere fuldtræffere med sit kraftfulde spark. Milner kan dog ikke rigtig bruge bolde som undskyldning, hvis han rammer forbi mål. Nike Incyte har en direkte bane i luften og den holder formen perfekt.

Med et par Nike CTR 360 Maestri III på fødderne i den nyeste farvevariant i blå/sort/neon til at kontrollere den nyeste Nike Incyte-fodbold og med en ny Nike træningstrøje på kroppen, så virker det til at James Milner og resten af klubben er ved at være klar til den helt nye sæson i Premier League. Og hvis man samtidig har et par Nike Dri Elite Fit-sokker i støvlerne, så er der ikke mange fingre, man kan sætte på udstyret. Men hvis man skal have den rette kampform, så kræver det også, at man skifter træningstøjet ud med kamptøjet en gang imellem, og derfor vender vi nu blikket mod den lynhurtige angriber Sergio Agüero.

Sergio Agüero kan meget vel vise sig at blive en af sæsonens helt store profiler. Den skarpe angriber har en særlig plads i City-fansenes hjerter efter at han sikrede klubben det engelske mesterskab med en overtidsscoring mod hårdtkæmpende Queens Park Rangers i sidste spillerunde af Premier League-sæsonen 11/12. Sidste år fik Manchester United som bekendt revanche, men mon ikke der sidder en lang række Manchester Ciy-fans, der håber på, at det igen bliver Agüero, der sparker mesterskabet til City. Dermed hviler der et vist pres ikke kun på Agüeros små skuldre, men også på Puma Evospeed 1.2, som Agüero har på fødderne.

Puma Evospeed 1.2 er Pumas bedste bud på en letvægtsstøvle i kampen mod Nike Mercurial Vapor IX og Adidas F50 Adizero. Evospeed 1.2 er designet med tre ting in mente; lav vægt, fleksibilitet og pasform. Ved hjælp af mange timers udvikling har Puma ud fra det skabt en støvle, som blot vejer 188 gram. Vægten bliver holdt nede takket være den tynde overdel af japansk mikrofiber. Overdelen skal sætte sig og tilpasse sig præcist efter ens fod, så det føles naturligt og let at have på fødderne. Samtidig er der på støvlen overdel GripTex-tekstur, der giver et godt greb i bolden også i vådt vejr. Det er nok en meget god idé, når man spiller i England

Den elegante Puma Evospeed 1.2 står godt til den helt nye Manchester City hjemmebanetrøje, som er blevet leveret af Nike. Den amerikanske gigant har skabt en trøje, som fortsætter den minimalistiske og elegante stil, som har været kendetegnet for Manchester City i meget lang tid. Trøjen er selvfølgelig holdt i klubbens klassiske lyseblå farver, men samtidig er der blevet plads til et par elegante detaljer. På ærmerne ser man for eksempel en mørkeblå kant, der er en diskret hyldest til de mørkeblå strømper, som Manchester City brugte sammen med deres første hjemmebanesæt nogensinde i år 1892.

Serio Agüero virker til at være rigtig godt tilpas i Manchester City, og der er umiddelbart ikke noget, der tyder på, at han er på vej til at skifte den lyseblå Manchester City trøje ud. Trøjen står også enormt elegant sammen med Manchester Citys hjemmebaneshorts, som også er lavet af Nike, og som giver maksimal bevægelighed, så Agüero som trommestikker kan piske af sted. I træningskampene indtil videre har Agüero og Manchester City også haft bruge de elegante Nike Park IV sokker, der er en elegant hvid strømpe fra Nike, som både holder ens benskinner godt på plads, og som også er behagelige at have på.

Spændende bliver det hvad Sergio Agüero kan udrette, når Manchester City indleder sæson mod Newcastle hjemme på Etihad Stadium. Sikker skulle det i hvert fald være, at hverken Sergio Agüero eller James Milner kommer til at gå ned på udstyret. Efter en rundtur i det engelske kan vi roligt konstatere, at City-stjernerne virker til at være klædt rigtig godt på til den kommende sæson i kampen om at tilbageerobre det engelske mestereskab. Men hvordan det går for Agüero, Milner, Pellegrini og resten af the citizens kan kun tiden vise.

Denne gang har vi været en tur forbi Manchester for at se hvordan City-træner forud for den kommende sæson. Hvad synes du om den nye spilletrøje og træningstrøje fra Nike? Og tror du, at City kan generobre mesterskabet i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.