Puma har lavet en video, hvor Arsenals Mikel Arteta iført sine Puma King viser, hvordan man laver den afgørende aflevering, der splitter forsvaret ad. Så hvis du også er nysgerrig på, hvordan spanieren arbejder med at sende Arsenals hurtige kanter i en optimal position, så kan du se meget mere lige her.

Mikel Arteta er for tiden en af Arsenals største stjerner. Den stabile og pasningssikre spanier har i de seneste sæsoner vist sig som en vigtig spiller for Arsene Wenger og Arsenal, hvor han med sit sikre boldspil naturligt har sikret sig en plads i Arsenals startopstilling. Derfor er det heller ikke unaturligt, at Puma har bedt den teknisk stærke spanier om at lære fra sig, hvor den tyske sportsgigant Puma har lavet en video med Arteta, der viser, hvordan Arsenal-profilen arbejder med de præcise passninger.

Videoen er en del af Pumas Nature of Performance kampagne, hvor forskellige Puma-spillere viser lige præcis deres force i fodboldspillet. Tidligere har det været spillere som Michael Carrick, Adam Lallana and Steven Caulker, der har givet eksempler på deres fodboldformåen, og denne gang er det Mikel Artetas tur til at byde indenfor i maskinområdet og dele ud af hemmeligheden bag den afgørende aflevering, der splitter forsvaret ad.

Mikel Arteta er kendt for i Arsenal at sætte de lynhurtige kanter Alex Oxlade-Chamberlain og Theo Walcott i scene, hvorefter den stærke centerangriber Oliver Giroud står klar i boksen til at lukrere på kanternes afleveringer. Og en af hemmelighederne bag de afgørende afleveringer er en god førsteberøring, samt en konstant bevisthed om, hvor forsvarsspillerne befinder sig henne, afslører Arteta i videoen.

Den teknisk stærke Arteta er et stort aktiv for Puma, og han spiller til daglig i den ikoniske Puma King, der i den seneste version er en virkelig lækker støvle, som giver et godt fit og et lækker touch på bolden med dens garvede kalvelæder, der findes på overdelen. Arteta har tidligere spillet i Evospeed, men da den seneste Puma King blev lanceret, skiftede han til den legendariske støvle, som i tidligere versioner har været på fødderne af Pele, Maradona og Eusebio.

Og man må sige, at det går meget godt med at holde styr på pasningerne for Arteta i sine Puma King. Den elegante spanier havde i sidste sæson et gennemsnit på 77 pasninger pr. kamp, og 94 pct. af dem var succesfulde, så det må jo trods alt siges at være godkendt. Og hvis du vil have en statistik, der er tilnærmelsesvis ligeså god som Artetas, så er det i hvert fald ikke en dårlig idé at starte med at se videoen.

Mikel Arteta er uden tvivl en dygtig spiller, og i denne nye video fra Puma, så deler han velviligt ud af sine boldkundskaber. Kunne du godt tænke dig at være ligeså god til aflevere som Arteta? Og tror du, at Arsenal og Arteta kan få succes i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.

udsalg, udsalgs-nyheder, unisport, unisportstore