Del dit #unisportlife

31.10.2018

Skrevet af William

Vi elsker at se jeres #unisportlife, så derfor har vi spurgt os selv: "Hvordan kan vi vise jer dette?" Vi har besluttet os for at lave et nyt koncept, hvor du har muligheden for at vinde fede præmier, når du deler dit nye udstyr eller fodboldøjeblik med os.

Vores slogan, #unisportlife, kan betyde mange ting. Det kan være det øjeblik, hvor du pakker dine nye fodboldstøvler ud eller et flot mål mod dine kammerater. Men det kan også være hårde øjeblikke - f.eks. følelsen af at have tabt til sine værste rivaler. Du bestemmer selv, hvad #unisportlife betyder for dig.

Gennem årene har mange drenge og piger delt deres #unisportlife på sociale medier som Instagram og Facebook, men vi føler ikke, vi har givet jer den anerkendelser, I fortjener. Derfor har vi nu startet et koncept, der giver jer chancen for at vinde præmier ved at dele fodboldøjeblikke.

På vores nye #unisportlife-side vælger vi vinder for Ugens billede, Månedens billede og ikke mindst Årets billede. Alt, du skal gøre for at vinde en af disse, er at dele dit bedste fodboldøjeblik og tagge det med #unisportlife.

Se vores nye #unisportlife-side, hvor du kan finde tidligere vindere!