Sommeren fortsætter derudaf, og vi synes I skal forkæles lidt mere i sommervarmen. Derfor har vi lavet nogle ekstra skarpe priser på en række af de europæiske topklubbers trøjer fra sidste sæson, og vi tager et kig på nogle af de lækre trøjer lige her.

Vi håber, at I har haft en god sommer, og vi vil meget gerne gøre den endnu bedre. Derfor kan du lige nu få særlig gode priser på en række af de europæiske topklubbers trøjer fra den sidste sæson. Og selvom det ikke lige præcis er de trøjer, som skal bæres i den kommende sæson, så er det en perfekt måde at vise ens stolte klubfarver frem og måske endda mindes et mesterskab eller en anden stor titel.

Det blev dog ikke til nogen titel for Arsenal og Arsene Wenger i sidste sæson. Den stolte og traditionsrige London-klub formåede som et pladster på såret til gengæld at snuppe den eftertragtede fjerdeplads, og dermed er der stor chance for, at det bliver til Champions League i den kommende sæson. Det bliver ikke i de helt samme unikke farver, som Arsenal viste frem i sidste sæson. Den farverige udebanetrøje i lilla og sort vil helt sikkert have sit eget kapitel i Arsenals historie, og den vil være et samleobjekt for enhver trofast Arsenal-tilhænger.

Hvis du skal have en af de mange lækre og elegante trøjer, som vi har på tilbud lige nu, så kan du klikke lige her - priser fra kun 99 kr.

Hvis man er Barcelona-fan så er der også alt muligt god grund til at vise klubbens trøjer frem fra sidste sæson. Ikke alene er både hjemmebanetrøjen og udebanetrøjen lavet i et unikt design med små prikker der overlapper hinanden, der er også tale om mesterskabstrøjer, da det lykkes for Barcelona at vinde nok et mesterskab til den i forvejen imponerende samling. Trøjen fra Nike er samtidig produceret i gennemtestede og innovative materialer, og dermed er der ingen tvivl om, at man får nogle utrolig lækre Barcelona-trøjer til en ligeså lækker pris.

Hører man til de fodboldfans, som ikke er til Barcelona, men støtter kongeklubben Real Madrid, så er der også råd for det. Adidas lavede til sidste sæson en lækker, dynamisk og elegant hjemmebanetrøje, som også kan fås til en meget skarp pris. Trøjen er i den klassiske hvide farve, og selvom det ikke blev til hverken Champions League eller en mesterskabstriumf, så vil den have en central plads i Real Madrids historie, da det blev José Mourinhos sidste som Real Madrid-træner.

Hvis du skal have en af de mange lækre og elegante trøjer, som vi har på tilbud lige nu, så kan du klikke lige her - priser fra kun 99 kr.

Liverpools træner Brendan Rogers havde til gengæld sin første sæson i Liverpool. Det blev ikke just mindeværdigt, men Liverpool viste i glimt fordums styrke, og det skete af og til med den lækre udebanetrøje fra amerikanske Warrior. Trøjen er en modig og elegant kombination af sorte og grå farver, og den stod godt til Daniel Agger, Steven Gerrard og de mange passionerede fans på The Kop. Enhver trøje fra Liverpool har en plads i historien, og passionerede fans vil helt sikkert i fremtiden se tilbage på denne trøje med en stor portion tilfredshed.

Det skal dog heller ikke være europæisk det hele, og derfor kan du også få FCKs hjemmebanetrøje fra sidste sæson. Københavnerklubben vandt bekendt klubbens 10. mesterskab, og dermed tangerede de Brøndby, hvilket helt sikkert vil gøre, at mange FCK-fans vil mindes denne trøje med en særlig nostalgi i fremtiden. Trøjen er lavet fra Adidas og produceret i de nyeste materialer med den seneste teknologi, der giver en trøje, der ikke kun ser godt ud, men som også sidder og føles godt på kroppen.

Hvis du skal have en af de mange lækre og elegante trøjer, som vi har på tilbud lige nu, så kan du klikke lige her - priser fra kun 99 kr.

Der er selvfølgelig også mange andre lækre trøjer på tilbud lige nu, og dem kan du tage et kig på lige her. Og selvom mange af trøjerne er fra den sidste sæson, så er det en oplagt mulighed for at kunne vise ens klubs farver frem og måske endda mindes en helt speciel sæson eller et helt unikt moment i ens klubs historie.

Sommeren fortsætter og det gør vores stærke sommertilbud også. Hvilken af trøjerne vil du helst have på i sommervarmen? Og hvilken af klubberne tror du kommer til at få størst succes i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.

udsalg, udsalgs-nyheder, unisport, unisportstore