FIFA 14 er ved at være helt klar til at blive lanceret, og senest har Liverpool og Barcelona indgået tre-årige aftaler med EA Sports. Det betyder, at du i den nye version af det populære spil får ultra-realistiske gengivelser af stjernerne fra Liverpool og Barcelona.

Der er ikke mere end godt og vel to måneder til det helt nye FIFA 14 bliver lanceret den 27. september. Spillet er altid ventet med spænding fra fodboldfans over hele verden, og spændingen bliver nok ikke mindre i år af at EA Sports har indgået tre-årige aftaler med både den spanske storklub Barcelona og den traditionsrige engelske klub Liverpool.

Med aftalerne får FIFA en unik mulighed for at gøre spillet så detaljerigt som overhovedet muligt. Det legendariske Camp Nou og Anfield Road kommer til at være at finde i spillet i realistiske udaver, ligesom man også vil kunne se spillere som Steven Gerrard og danske Daniel Agger i gengivelser, der er så tæt på virkeligheden, at man måske kan blive helt i tvivl om, det nu virkelig også er et computerspil.

Liverpool spillerne har i den anledning været en tur forbi EAs 360 graders hovedscannere for at de i det kommende spil kan fremstå så realistiske som overhovedet muligt. Det giver nogle helt unikke gengivelser, som sikrer, at man får den mest naturtro oplevelse, når man sætter sig foran skærmen for at spille FIFA. Og hvis du er nysgerrig for at finde ud af, hvordan det foregår, når Steven Gerrard og Daniel Aggers hoveder skal scannes, så kan du se videoen ovenfor, der giver et indblik i den teknologi, der sikrer FIFA sit meget høje grafiske niveau.

For at gengive det smukke spil på bedst mulig måde skal de små detaljer naturligvis også være i orden, og støvleelskere som vi er faldt vores øjne naturligvis også på de virtuelle spilleres fodboldstøvler. EA er dog up-to-date, og har udstyret Neymar med sine Nike Hypervenom Phantom og Iniesta med sine Nike CTR 360 Maestri III, hvilket altid er godt at se. Så er spørgsmålet bare lige, hvor resten af holdet (og modspillerne?) er henne på billedet...

Ligesom Liverpool-spillerne har fået deres hoveder scannet, så har Barcelona-stjernerne det også. Det skal nok vække stor begejstring blandt det catalanske storhold fans, hvor 1.6 millioner spillere i FIFA 13 valgte netop Barcelona som deres hold, hvilket førte til ikke mindre end 40 millioner sejre. Det er jo en imponerende sejrsrække, som virkelighedens Barcelona-drenge trods alt ikke helt kan leve op til.

Det nye FIFA udkommer den 27.september, og forventningerne til spillet er som altid helt i top. FIFA har i mange året markeret sig som et af de mest populære fodboldspil på markedet, og er også udbredt blandt mange professionelle, som hygger sig med det, når de har fri, rejser og lignende. Hvordan det nye spil kommer til at være, glæder vi os til at finde ud af den 27. september.

Her på redaktionen glæder vi os enormt meget til det nye FIFA udkommer. Faktisk er de første udfordringer allerede blevet sendt af sted. Glæder du dig til det nye FIFA kommer? Og vil du helst spille med Liverpool eller Barcelona? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.