Ny Mizuno Wave Cup Legend | Byd VM-støvlen retur

31.10.2018

Skrevet af Zlatko

En klassiker genfødt. Mizuno går tilbage i tiden, og bringer Wave Cup-støvlen retur. Den er inspireret af den originale Wave Cup, imens den er blevet gjort klar til det moderne spil. Bliv nostalgisk med den nye Mizuno Wave Cup Legend-støvle.

VM 2002

Lad os hurtigt snakke om VM-slutrunden i 2002, før vi går i detaljer med den nye støvle. Du spørger måske dig selv: hvorfor VM-slutrunden i 2002? Det var det år, hvor Brasilien vandt VM-slutrunden, og især en særlig spiller spillede en vigtig rolle i succesen. Spilleren brugte også en speciel Mizuno Wave Cup-støvle, og du har måske allerede gættet, at jeg snakker om Rivaldo. Mizuno har netop også valgt at bringe hans ikoniske tilbage for at hylde VM-stjernen fra 2002.

I 2002 VM-slutrunden var Rivaldo nok en af nøglespilleren i Brasiliens success. Han fik 3 kampens spiller-titler, hvilket var mere end nogen anden spiller, scorede 5 mål og fik en VM-guldmedalje, imponerende stats. Du husker måske også, at han spillede i nogle specielle hvide og blå støvler, som den gang ikke helt var en normal ting på banen. Disse støvler var ikke normale Mizuno Wave Cup-støvler, da de var specielt designet til Rivaldo, hvilket også hjalp ham spille på det niveau, som han viste til VM-slutrunden.

Wave Cup-støvlen, som Rivaldo brugte, var specielt designet til ham, og den var pakket med innovationer og teknologier, hvilket var noget, man kom frem til ved gentagende tests med den brasilianske stjerne.

Fortsætter nedenfor.

Wave Cup Legend

Mizuno er velkendte for at lave håndlavet kvalitets læderstøvler, hvilket ikke er noget man ser så meget i moderne fodbold. Mizuno lancerede den første generation af Wave Cup-støvlen tilbage i 2001, hvilket var første gang at en støvle havde Mizunos Wave-teknologi. Mizuno var allerede klar med den anden generation året efter, og her brugte de Compact Wave-teknologien. Dette var en lettere version, der samtidig også gav dig en barfodet følelse og bedre kontrol.

2018-udgaven af Mizuno Wave Legend-støvlen fejrer den brasilianske legende, ved at lave 2002 Mizuno Wave Cup-støvlen om til en Wave Cup Legend. Den klassiske støvle handler stadig om kvalitet, og har blandt andet Mizunos populære kængurulæder, som er blødt, smidigt, tyndt og holdbart, der også giver en følelse af, at støvlerne er lavet specielt til dig. Du får også den ikoniske fold-over pløs, som Rivaldo også havde på sine støvle, dog med 5 stjerner i stedet for, da de vandt VM-slutrunden det år, og ja 5 stjerner er federe end 4.

Sålen er noget helt for sig selv. Det er næsten en 1 til 1 remake af den originale 2002 Wave Cup, som faktisk var specielt designet efter Rivaldos fødder. Dette betød at Mizuno lavede et anderledes knopsystem, end hvad de eller gjorde på deres Mizuno støvler, som passede Rivaldos fod. Dette var faktisk noget udover det sædvanlige, hvis man tænker tilbage på teknologien i 2002. Dette gjorde det også muligt for Rivaldo at accelererer endnu hurtigere, hvilket var en nøglefaktor i VM-slutrunden.

Vi er helt vilde med denne nye Mizuno Wave Cup Legend-støvle, og store fans af brands der bringer gamle ikoniske støvler tilbage. Der må være en masse støvlesamlere derude, som er lige så hypede som os!

Vær hurtig og køb din egen Wave Cup Lengend lige her hos Unispot!