Vi har afprøvet jeres tålmodighed, men nu er ventetiden slut. Anmeldelsen af den nye Nike Hypervenom er klar på siden, og her kan du se, hvordan det går for sig, når Joltter får en af årets mest omtalte og længeventede støvler på fødderne. Så sæt dig godt til det rette og se Nike Hypervenom Phantom modtage den endelige dom.

Okay, vi ved, at I har ventet meget tålmodigt. Derfor har I mere end nogensinde før fortjent en dugfrisk anmeldelse af den nye Nike Hypervenom Phantom. Støvlen har vi allerede set på fødderne af Neymar, Zlatan og Rooney, men Joltter har også haft den på sine finske fødder for at finde ud af, om støvlen nu virkelig også er så god, som den er blevet gjort til.

Hvad der sker af uforudsigelige ting, når Joltter får Hypervenom på fødderne, kan du finde ud af ved at se videoen her, men en ting står soleklart: Støvlen lever til fulde op til de tårnhøje krav, som der har været til Hypervenom. Den har de kvaliteter, som en seriøs og målrettet fodboldspiller efterspørger.

En af de ting, som der har været snakket meget om er det særlige NikeSkin, som man finder på støvlens overdel. Det er et særligt elastisk materiale, som former sig efter ens fod, og som gør, at støvlen kan udvide sig til et godt og personligt fit. Hvordan NikeSkin reagerer på Joltters meget brede fod, kan du finde ud af i videoen her.

For en ting er, hvordan teknologien bliver forklaret af Nike. En anden ting er, hvordan støvlen reagerer på banen og i mødet med bolden. En støvleklassiker er, at man får vabler, ligeså snart man tvinger noget nyt på foden. Det har Nike forsøgt at undgå, og derfor har man lavet en hæl, der er udformet ud fra anatomiske studier, for at skåne hælen. Om det så er lykkedes, og om hælen har mistet stabilitet, giver Joltter dig selvfølgelig svaret på.

Målet med Nike Hypervenom er, at det skal føles som at spille barfodet, men nogen vil måske mene, at det kan tage lidt overhånd. Lad os for eksempel antage at man bliver stemplet, så er det nok rarest ikke at have bare fødder. Derfor er et åbent spørgsmål, om det særlige NikeSkin også giver den nødvendige beskyttelse, som man typisk kender det fra læderstøvler.

Og selvom det er en dårlig idé at afsløre slutningen på en film, så kan vi godt konkludere, at Joltter ikke gik ked af det fra anmeldelsen. Ikke alene fik Nike Hypervenom ét Joltter approved-stempel, den fik søreme et ekstra stempel for at slå det fast en gang for alle, at Nike Hypervenom er en støvle, der vil frem i verden, og som nok skal komme det. Det er en støvle, der er skabt til at spille fodbold på ens egne præmisser.

nike, hypervenom, phantom, nike hypervenom, hyper venom, nike football, nikeinc, nike inc, agile, traction, agile traction, nikeskin, nike skin, rotations, acc, all conditions control, neymar, rooney, welbeck, balotelli, lewandowski, higuain, a new breed of attack, a, new, breed, of, attack, unisport, unisportstore

Hvis du endnu ikke har prøvet Nike Hypervenom, og du overvejer om den kunne være noget for dig, så er det en god idé at se anmeldelsen lige her, hvor Joltter fælder den endelige dom over Hypervenom. Hvad siger du til anmeldelsen? Og hvad synes du om støvlen? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.