Unisport søger marketingpraktikant

16.06.2020

Skrevet af Sebastian Bjørn Bredo

Elsker du også fodbold, har en passion for online marketing og er interesseret i at kombinere din hobby med dit praktikophold? Så søg stillingen som marketingpraktikant hos Unisport.

MARKETINGPRAKTIKANT HOS UNISPORT

Unisport søger lige nu en kreativ og hårdtarbejdende sjæl med passion for online marketing. Du vil være tilknyttet vores interne marketing afdeling med SEO (Search Engine Optimization), som dit hovedfokus. Du vil under praktikopholdet, i samarbejde med Unisports SEO specialist, få muligheden for at lære om de mest essentielle områder indenfor SEO såsom link building, keyword analyse, content mm. Det er Unisports mål at give vores praktikant så meget viden som muligt, hvilket skal resultere i et praktikophold fyldt med ansvar og muligheder.

HVEM VI ER

Unisport er en af Europas førende online retailers af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet fodboldudstyr. Udover at sælge fodboldudstyr er Unisport også en global medieplatform med fokus på fodboldrelateret content og har et fællesskab på mere end 2 millioner følgere på de sociale medier. Unisport er lokaliseret i København og har i over 20 år leveret den bedste online service til både spillere og fans i hele verden. Udover vores Flagship Store i København, tilbyder Unisport lokale hjemmesider i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig – yderligere leverer vi produkter til resten af verden via unisportstore.com.

DINE ANSVARSOMRÅDE

I tæt samarbejde med vores SEO specialist vil dit overordnet mål være at forbedre Unisports organiske synlighed. Du vil bl.a.
  • - udarbejde og optimere vores indhold, med SEO øjemed.
  • - optimere og implementere ny link building strategi.
  • - administrerer relationer med interessenter i et multikulturelt og flersproget miljø.
  • - udvide vores portfolio med nye keyword muligheder.

FORVENTNINGER TIL DEN KOMMENDE PRAKTIKANT

  • - Du har en passion for online marketing.
  • - Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner – Flydende engelsk er påkrævet.
  • - Du har et positivt sind og er villig til at lære.

ANSØGNING

Stillingen som marketing praktikant hos Unisport er fuldtid, og du vil komme til at arbejde på vores kontor på Bådehavnsgade 38 i København SV. Varighed for praktikopholdet kan variere grundet uddannelsesforløb, men skal minimum vare 3 måneder før din ansøgning vil komme i betragtning til stillingen. Stillingen er ulønnet. Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og CV til sbb@unisport.dk og mærk mailen: Ansøgning – marketingpraktikant. Har du nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte vores SEO Specialist Sebastian på 27 24 41 20 eller via mail på sbb@unisport.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Personale Politik