Det er ikke kun fodboldklubberne, der opruster i løbet af sommeren. Den velansete målmandshandske-gigant Sells har skrevet kontrakt med Barcelonas målmand Victor Valdés, og han kommer til at spille i Axis 360-serien frem over.

Der er nogle dage, der er sjovere på kontoret end andre - og mon ikke at man hos Sells har en rigtig god dag i dag? Målmandshandske-giganten har igennem lang tid markeret sig som en af de vigtigste spiller på handske-markedet, og det har man sat en tyk streg under ved i dag at offentliggøre, at man har skrevet kontrakt med den spanske Barcelona-målmand Victor Valdés.

Victor Valdes var tidligere på kontrakt med det brasilianske sportsfirma Penalty, men det bliver nu op til Sells Goalkeeper Products at levere handsker til Valdes, som foreløbigt kommer til at få leveret den meget holdbare Axis 360-serie, hvor han i 2013/2014 sæson skal stå i Sells Axis 360 Aqua.

Efter den kommende sæson vil Victor Valdés selv komme ind over designet af sine Sells handsker, og de vil komme til at have et Victor Valdes-logo på sig, så man ikke er i tvivl om, hvem handskerne tilhører. Dermed understreger Sells også, at Valdes er en af deres vigtigste målmænd i buret, og at han vil komme til at spille en vigtig rolle i markedsføringen fremover.

Victor Valdés selv siger i forbindelse med skiftet, at Sells handskerne er de bedste han endnu har prøvet, og den handske har får på hænderne i den kommende sæson er da også gennemtestet og udviklet til perfektion. Axis 360 er lavet et stykke fra baghånden til håndfladen (Surround cut), og den har dermed ikke de velkendte syninger på ydersiden af handskerne - hvilket i sidste ende giver et mere komfortabelt fit.

Materialet der er blevet brugt til produktionen af handsken er det 4 mm. tyske Adhesion Ultra, som er et stykke latex, der udmærker sig ved at være ekstremt stærk i vådt vejr, men samtidig også har en rigtig høj kvalitet når vejret og banerne er tørre. Materialet overraskede da også Valdés med sine egenskaber især i vådt føre, så mon ikke den spanske målmand føler sig toptunet til den nye sæson og en vandet Camp Nou-bane?

I fingrene har handsken Sells Guard system, et fingersave system, som sikrer at fingrene ikke bøjer unødvendigt bagover, hvis man skulle være uheldigt og kun lige får fingerspidserne på et kraftfuldt skud. De er tilmed til at tage ud i alle fingre, så man selv kan bestemme, om man vil spille med eller uden.

Spændende bliver det at se Victor Valdés i den kommende sæson i Sells handsker, og ligeså spændende bliver det at følge, om andre store målmænd følger efter i den kommende tid og også skifter over til Sells, der bliver større og større på målmandsområdet - hvilket i øvrigt er det eneste område, de fokuserer på.

Med dagens signing har Sells et rigtig stærkt kort på hånden i form af den spanske landsholdsmålmand Victor Valdés. Hvad synes du om, at Valdes skifter til Sells? Og tror du, at handskerne kan hjælpe Valdes til at holde buret endnu mere rent? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.