Har du længe gået og diskuteret med dine venner om, hvem der sparker hårdest af jer? Så har Adidas nu løsningen, for men en innovativ iPhone-app kan den måle din sparkehastighed blot ved at optage dit spark. Men hvordan det? Se mere her.

Det er et af de ting, de fleste fodboldspillere har målt sig på siden de var små; hvor hårdt man sparker - og de fleste kender sikkert glæden over at få lov at tyre bolden i mål og se de røde bogstaver vise, at man har slået sin hastighedsrekord. Problemet? En fartmåler er ikke noget alle lige har stående i skabet. Det er der heldigvis en løsning på nu.

Adidas' nye, hastighedsmålende app hedder Snapshot, og er lavet med henblik på at kunne måle din sparkehastighed, længde på dit spark samt hvilken vinkel, bolden ryger i blot ved at optage en video af dig, der sparker.

Herefer vil du være i stand til at se dit spark igen, både i slow-motion og med en tegneserie-agtig ildhale på dit spark, for at understrege at der er seriøst tryk på. Er du tilfreds med sparket, kan du gennem app'en uploade din video og dine data til Facebook, Twitter og YouTube.

Når du åbner app'en, bliver du mødt af Gareth Bale, som viser dig hvordan du skal gøre og sætter det første eksempel - og med 125 km/t og et spark på 34 meter er der lidt at gå efter, når du selv kommer i gang.

Der er masser af små indstillinger, så du kan tilpasse den helt til dit spil - bl.a. betyder boldens størrelse end del, og her tager Adidas højde for, om du spiller med en 5'er, 4'er eller 3'er - med andre ord vanlig tysk sans for detaljen.

Adidas er meget spændte for at se, hvordan deres nye app - der i øvrigt er gratis - bliver modtaget. Den kan fås på 18 sprog - dog ikke dansk endnu - og kan downloades fra Apples App Store til både iPhone og iPod Touch (og iPad, hvis du kan leve med at skærmen opskaleres…)

Hvad siger du til Adidas' nye Snapshot-app, hvor du kan måle din egen sparkehastighed? Skal du ud og vise dine venner hvor skabet står med den nye app? Del meget gerne dine tanker med os herunder.