To måneder føles som evigheder, når man venter på en af årets vigtigste støvlenyheder, men nu er den nye Nike Hypervenom endelig landet, og derfor skyndte Joltter også at få hapset sig et par, så han kunne få lavet en unboxing af den uforudsigelige støvle.

Okay, lad os være helt ærlige: Den nye Nike Hypervenom er ikke hvilken som helst støvle. Siden Nike løftede sløret for den uforudsigelige støvle den 28.maj, så har vi her i Unisport sukket efter at få fat i denne knivskarpe støvle, og når man står og skal til at unboxe den nye Hypervenom, ja så kan det godt skabe en del opmærksomhed på kontoret.

Ja, det kan faktisk godt være lidt svært at vide, hvordan man helt skal reagere, når man pludselig finder ud af, at den nye Nike Hypervenom er landet, og hvordan det gik for sig, da Joltter endelig fik fingrene i Nike Hypervenom og fik lavet en unboxing af den lækre støvle kan du se lige her.

Her kan du jo også se, hvordan alle vores glade medarbejdere her i Unisport hurtig fik nys om, at Joltter var i gang med at unboxe den nye Nike Hypervenom og selvfølgelig lige skulle et smut forbi og se meget nærmere til den uforudsigelige og giftige støvle.

Og vi må nok bare konkludere, at det er meget svært at holde sig væk, når Nike Hypervenom er i nærheden, og når man pludselig er en stor flok fodboldtossede gutter og gutinder samlede i det samme rum, og der kun er en enkelt Nike Hypervenom til deling, ja så kan der pludselig opstå kamp om, hvem der skal have støvlen.

Uforudsigelig var det ord, som Nike brugte til at beskrive støvlen, da den blev lanceret, fordi den er lavet til at kunne accelere og dreje lynhurtigt, så modstanderen altid er i tvivl om ens næste træk. Og hvis du vil se hvad der opstår, når man pludselig får en uforudsigelig støvle ind på redaktionen, så skal du bare se med i videoen her.

Nike Hypervenom er Nikes helt nye silo, og vi har allerede set den på fødderne af stjerner som Neymar jr., Zlatan Ibrahimovic, Alex Oxlade-Chamberlain og Wayne Rooney, og hvis du vil se meget mere til den nye Hypervenom, så har vi lavet et kampagneside, hvor du kan gå på opdagelse i den helt nye støvle.

nike, hypervenom, phantom, nike hypervenom, hyper venom, nike football, nikeinc, nike inc, agile, traction, agile traction, nikeskin, nike skin, rotations, acc, all conditions control, neymar, rooney, welbeck, balotelli, lewandowski, higuain, a new breed of attack, a, new, breed, of, attack, unisport, unisportstore

Her på redaktionen er vi ret begejstrede for at Nike Hypervenom er landet. Hvad synes du om Nikes nyeste støvle? Og skal du gøre dit spil uforudsigeligt med Hypervenom på fødderne? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.