De spanske vicemestre har løftet sløret for den nye udebanetrøje, og Cristiano Ronaldo og resten af holdet skal en tur i blåt i jagten på at forhindre Barcelona i at blive mestre nok engang.

Adidas og Real Madrid giver os nu Kongernes nye klæder. Der er selvfølgelig tale om den helt nye Real Madrid udebanetrøje, som mange har været ventet længe på i spænding - og nu er ventetiden endelig ovre. Real Madrid og Adidas har nemlig løftet sløret for deres nye, blå udebanetrøje, som Cristiano Ronaldo og resten af holdet skal bære i den kommende sæson.

Interessant er det, at Real Madrid og Adidas har valg en blå farve til trøjen, for selvom blåt forbindes med Real Madrid, så er det ikke den normale, mørkeblå farve, som vi kender fra hjemmebanetrøjens accentfarver. Farven på den nye udebanetrøje er en anelse lysere og giver et meget moderne og dynamisk udseende til Real Madrid spillerne.

Historien bag farven på trøjen - kongeblå - er lang, og klassisk set defineres kongeblå som en mørkeblå nuance. I 1987 blev farven dog redefineret, så kongeblå nu dækker over en lidt lysere farve - meget lig den man ser på Reals nye trøje.

Hvis du har valgt side i Barcelona-Real Madrid rivaliseringen og skal have den nye udebanetrøje, så kan du allerede nu bestille trøjen lige her. - priser fra 399 kr.

Ned langs siden finder man også en tynd orange stribe, som står meget elegant til den blå farve og giver trøjen et friskt udseende, der nok skal gå rent ind hos de mange Real Madrid-fans verden over.

Begejstring vil det nok også vække, at Adidas på venstre side af kraven har fået plads til en brodering, hvor der står Real Madrid, så ingen kan være i tvivl om ens tilhørsforhold i den evige spanske rivalisering mellem Real Madrid og Barcelona. Broderingen bidrager til en detaljerigdom, som selvfølgelig er en trøje til kongeklubben værdig.

Hvis du har valgt side i Barcelona-Real Madrid rivaliseringen og skal have den nye udebanetrøje, så kan du allerede nu bestille trøjen lige her. - priser fra 399 kr.

Hvordan det skal gå Real Madrid i den nye sæson er et af de helt åbne spørgsmål efter at kongeklubben har skilt sig af med Mourinho og i stedet har ansat Carlo Ancelotti, som skal forsøge at bringe den traditionsrige klub helt til tops både i den hjemlige liga, men også i Champions League. Når man spiller for en klub som Real Madrid er kun det bedste godt nok, og derfor vil der også være enorme forventninger til, at denne trøje bliver en mesterskabs-trøje.

Med denne hjemmebanetrøje er Real Madrid for alvor ved at være klar til den nye sæson, og klubben har i samarbejdet med Adidas løftet sløret for to elegante, enkle og samtidig meget moderne trøjer, som vil få en plads i den stolte og meget lange Real Madrid historie.

Trøjen er som vi kender det fra Adidas lavet i det meget lækre og dynamiske ClimaCool materiale, der leder fugt og sved væk fra kroppen, og som sikrer, at man bevare en stabil kropstemperatur hele kampen igennem, og ikke overopheder fx i de døende minutter af et El Clasico på Bernabeua. Der er altid meget på spil, når spillerne trækker en Real Madrid trøje over hovedet, og derfor gør Adidas deres ypperste for at levere en trøje, der kan præstere maksimalt.

Hvis du har valgt side i Barcelona-Real Madrid rivaliseringen og skal have den nye udebanetrøje, så kan du allerede nu bestille trøjen lige her. - priser fra 399 kr.

Real Madrid og Adidas har løftet sløret for klubbens nye udebanetrøje, og det er en elegant trøje klædt i blåt, som kongeklubben skal bære i den kommende sæson. Hvad synes du om den nye udebanetrøje? Og tror du, at Real Madrid kan vinde det spanske mesterskab foran Barcelona i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.