Mød superstjernerne | Unisport laver særlige leveringer

25.10.2018

Skrevet af Zlatko

Vores WebTV-værter har mødt mange superstjerner igennem Unisports historie. Derudover har de også haft muligheden for at levere ny støvler til spillerne, som de har taget i brug i deres kampe. Vi har lavet denne side specielt til dig, som gerne vil med på rejsen og møde superstjernerne!

Det er en stor ære at få muligheden for at møde nogle af de bedste spillere i verden, og endda få muligheden for at levere et par nye fodboldstøvler til dem. JayMike, Joltter og PWG kan ikke tælle til, hvor mange superstjerne de har mødt igennem deres som WebTV-værter, hvilket har ført til fede og sjove øjeblikke. Kig igennem videoerne for at se, hvem vi har mødt, og du vil måske lære nye ting om dine yndlingsspillere.

Neymar Jr.

Det er El Clásico tid! JayMike havde en særlig levering med til Neymar Jr. og tog til Barcelona for at mødes med superstjernen. JayMike tog et par Nike Mercurial Vapor XI med sig, så Neymar Jr. kunne blive klar til den store kamp imod Real Madrid.

JayMike gav Neymar Jr. støvlerne, som han brugte i El Clásico, og retur fik JayMike et par signeret Vapor-støvler, som vi udloddede til en heldig vinder på vores YouTube-kanal.

Olivier Giroud

Vi fik muligheden for at møde Olivier Giroud, imens han stadig var i Arsenal, og vi leverede et par nye og personaliseret PUMA evoPOWER Vigor 1-støvler til ham. Tjek videoen ud og se hvad der sker, når Giroud modtager sine nye støvler, imens han viser sine skills i de nye evoPOWER Vigor-støvler.

Edinson Cavani

Cavani manglede kun et mål for at slå Ibrahimovics rekord som mest scorende PSG-spiller. Cavani var nået til 156 mål, og Joltter mødtes med den Uruguayanske-målmaskine, da han have en særlig levering med sig i tasken. Joltter medbragte den nye Hypervenom 3-støvle, som skulle hjælpe Cavani med at slå rekorden.

Joltter fik også muligheden for at tage en lille snak med målmaskinen, Cavani, og de snakkede om den nye Hypervenom 3-støvle, samt mentaliteten hos en angriber og en masse andre ting. Cavani sluttede interviewet af med at signere en PSG-trøje, som vi udloddede til en heldig vinder.

Serge Aurier

Som optakt til returopgøret i Champions League-kampen mellem PSG og Barcelona fik vi muligheden for at mødes med Serge Aurier fra PSG. Vi leverede den nye Mercurial Superfly V Radiation Flare til ham. Selvom Aurier ikke var med i den første kamp, var han stadig fuld af gejst og var oppe og køre over den særlige levering.

Se videoen, hvor Aurier modtager sine personaliserede Superfly V-støvler og prøvekører dem, imens han har det sjovt.

Cristiano Ronaldo

Før VM-slutrunden fik Joltter muligheden for at møde Cristiano Ronaldo. Manden, som har vundet 5 Ballon d’Or, 5 UEFA best player in Europe, 1 EM-trofæ og utallige Champions League- og Liga-trofæer, snakkede omkring sine forventninger op til VM. I løbet af interviewet leverede Joltter et par Nike Mercurial Superfly VI fra Just Do It kollektionen, så Ronaldo blev klar til VM-slutrunden.

Se interviewet med Ronaldo, hvor han blandt andet også svarede på nogle sjove quickfire-spørgsmål i selskab med Joltter.

Kylian Mbappé

Han er en ung stjerne, som allerede har taget verden med storm. Joltter mødte Mbappé, som allerede nu er en superstjerne trods sine unge alder. Mbappé forklarer, hvordan han er blevet den spiller, som han er trods alderen, og hvordan hans mindset er, siden han er så afslappet trods hypen. Mbappé er også kendt for at have en stor interesse for mode, så Joltter leverede et par speciallavet “Unisport” Superfly VI.

Se videoen og lær mere om Mbappé. Du får endda en lille tutorial på, hvordan man laver Mbappé-fejringen sammen med Joltter.