De engelske mestre har i samarbejde med Nike løftet sløret for hvordan deres nye udebanetrøje kommer til at se ud, og i den kommende sæson skal Manchester United iklæde sig en trøje i blå og sort med elegante tern - og den tager vi et kig på lige her.

Manchester United er langt fra hvilken som helst klub. De engelske mestre har fans verden over, og derfor er det naturligvis altid ventet i spænding når der kommer nye trøjer til de røde djævle - og med den nye udebanetrøje holder Nike fat i klubbens lange historie og de seneste par års enkelte stil på deres trøjer.

Som vi så det på udebanetrøjen i både 2008/2009 og 2011/2012, så har United nemlig tidligere spillet i dragter domineret af de to farver blå og sort - og de udgør også grundstammen i denne meget lækre og moderne udebanetrøje, som Robin Van Persie, Carrick, Ferdinand og Evra kommer til at trække over hovedet, når mesterskabet skal forsvares i den kommende sæson.

Er du fan af Manchester United, og skal du have den nye trøje, så kan du allerede nu forudbestille trøjen lige her, med en forventet levering i slutningen af juli - priser fra 449 kr.

Meget interessant er det også at bemærke sig, at trøjen indeholder de såkaldte Gingham-tern, som vi også så det på Uniteds hjemmebanetrøje i 12/13, hvor klubben som bekendt forholdsvis sikkert hev det engelske mesterskab i hus. Gingham ternene er en hyldest til klubbens rødder, da Manchester tilbage i tiden var en by særlig kendt for dens tekstil-industri. Faktisk er byen også kendt for dette specifikke mønster, og Nike indfanger således Manchester Uniteds historie og hylder fint klubbens status som arbejderklub.

Gingham-ternene fremstår som en del af en større helhed hvor der skiftevis er tern, der er helt fyldt ud, og tern hvor der er striber, og det giver trøjen et moderne og nyskabende udtryk, som nok skal tiltale de mange United-supportere, der længe har glædet sig til lanceringen af den nye trøje, så de ved selvsyn kunne se hvordan den kommer til at se ud.

Er du fan af Manchester United, og skal du have den nye trøje, så kan du allerede nu forudbestille trøjen lige her, med en forventet levering i slutningen af juli - priser fra 449 kr.

nike, fotball, manchester united, manchester, united, fotballdrakt, bortedrakt, away,unisport, unisportstore

Den nye udebanetrøje bliver i øvrigt den sidste med sponsoreren Aon på maven, da United fra næste år skifter til bilmærket Chevrolet som hovedsponsor. Med andre ord en lille milepæl til historiebøgerne - men om trøjen for alvor går hen og bliver husket for de bedrifter, Moyes' drenge laver i den, vil den kommende sæson vise.

Trøjen er som det har været tilfældet med mange andre Nike-trøjer lavet i det lækre og meget åndbare Nike DriFit materiale, der er optimeret til at lede fugt og sved væk fra kroppen, så man dermed er sikret en behagelig og konstant temperatur og ikke overopheder i varmen.

En lille sjov detalje er, at Nike har gjort plads til en lille djævel på Uniteds nye udebanetrøje, så man i hvert fald ikke skal være det mindste i tvivl om, hvem den tilhører. Spørgsmålet er så, om United i den kommende sæson kan være så djævelske (ja, det var helt med vilje...) overfor de andre klubber, at de nok engang snupper Premier League-trofæet og gør denne udebanetrøje til en mesterskabstrøje.

Er du fan af Manchester United, og skal du have den nye trøje, så kan du allerede nu forudbestille trøjen lige her, med en forventet levering i slutningen af juli - priser fra 449 kr.

unisport, manchester, manchester united

Med deres tilbagevenden til blå og sort har Nike og Manchester United leveret en elegant og stilren udebanetrøje trøje, hvor der er plads til at hylde Uniteds historie og identitet. Hvad synes du om den nye trøje? Og hvem ser du som Manchester Uniteds største konkurrent i kampen om mesterskabet i den nye sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.