For små to uger siden kunne Adidas endelig offentliggøre, at Mesut Özil var ny mand på holdet, og at den elegante Real Madrid-spiller ville blive ny mand i Predator LZ. I dag kunne man så se Özil træne i en blackoutet støvle - og den viste sig at være ganske interessant. Meget peger på, at Özil tester en ny Predator - men især et lille mærke under sålen fik os op af stolen...

Efter at have været fast mand for Nike siden 2008, skiftede Mesut Özil officielt til Adidas for et par uger siden - og det markerede enden på en special sag, hvor Özil havde spillet med Adidas-støvler mens han var på kontrakt hos amerikanerne - en hændelse, der endte med at Özil blev hevet i retten og idømt at spille i enten Nike eller blackoutede støvler i mindst et halvt år.

Det gjorde tyskeren så, og holdt sig derefter hovedsageligt til sin Vapor VIII Turkis/Orange, som han først hen mod slutningen af sidste sæson byttede ud med en Adidas Predator LZ II.

I midten af juli kunne Adidas så endelig offentliggøre deres nye mand, og med teksten "Özil is all in" blev han præsenteret sammen med billedet af en Predator LZ.

I dag tog sagen om Özils støvlevalg så en ny, interessant drejning, idet tyskeren til dagens Real Madrid-træning havde et par blackoutede støvler på. Det er i sig selv interessant nok, da topspillere i blackoutede støvler oftest betyder test af kommende modeller. Meget tyder da også på, at Özil tester en prototype af en kommende Adidas-støvle.

Ved nærmere inspektion af Özils støvler gjorde vi dog store øjne: Ikke nok med at hans blackoutede støvler ikke ligner en Predator som vi kender den, så minder logoet midt på hans venstre sål også umiskendeligt meget om Puma-logoet.

Et sådant skifte ville dog være intet mindre end sensationelt - og vi tror således, at der er tale om en Adidas-støvle. Ser man på knopsystemet, bærer de triangulære knopper en stor lighed til de nuværende Traxion-knopper på Sprintframe 2.0-sålen, og især vinklen af knopperne peger på en Adidas-støvle. En ting, der dog falder i øjnene, er den manglende MiCoach-udhuling under sålen - men det kan være en tidlig prototype, som Adidas ikke har tilføjet alle elementer endnu.

Samtidig ser Özils højre støvle ud til at have et gummibånd med en nubret tekstur løbende ned af siden - ikke noget vi umiddelbart har set på andre teststøvler før. Det tætteste vi kommer på en nuværende støvle, er nok Nitrocharge 1.0 - men mon ikke Özil bliver i Predator?

Ser man bort fra den lille, Puma-lignende form under Özils sål, ligner det meget en ny Adidas-støvle - og det ville da heller ikke give meget mening hvis tyskeren allerede flirtede med et nyt mærke efter lige at have indgået en aftale med Adidas. Men hvad det egentlig er, Mesut Özil tester, vil tiden vise - og vi bliver uden tvivl meget klogere i fremtiden. En ting er dog sikkert - skulle Özils blackoutede støvler alligevel vise sig at være fra Puma, har vi ikke hørt sidste kapitel af den sag endnu.

Hvad synes du om Mesut Özils skifte til Adidas og Predator LZ - og hvad tænker du om den mystiske blackout-støvle på fødderne af tyskeren? Er det en ny Predator, en helt nye Adidas-silo - eller lurer kæmpesensationen med en Puma-støvle? Del meget gerne dine tanker med os herunder billedet, på Twitter eller Facebook.