De skotske mestre Celtic har i samarbejde med Nike løftet sløret for klubbens helt nye udebanetrøje, der fremstår smart og elegant i gult, sådan som der også tidligere har været tradition for i klubbens lange historie.

Få klubber har en tradition, der er ligeså stolte som Celtics. Den skotske klub er en institution i britisk fodbold, og Glasgow-klubben har en gigantisk fanskare, der følger klubben, som var det en religion - og derfor er det altid ventet med stor spænding, når klubben får nye trøjer.

Den nye trøje fremstår da også elegant, den har moderne detaljer og samtidig er den meget klassisk i de gule farver med syv små grønne striber på tværs af maven.

Skal du iklæde dig den nye udebanetrøje, så kan du allerede nu forudbestille trøjen med en forventet levering i starten af august - priser fra 449 kr.

Den gule farve har en stolt tradition på klubbens udebanetrøje siden den første gule trøje blev båret af Celtic-spillerne i 1970-71 sæsonen, og siden har det gule været at finde på adskillige trøjer, hvor den seneste var fra 2011-2012 sæsonen.

Det er til at se på trøjen, hvordan Celtic er en stolt klub, hvor alle fans, spillere og trænere er et hundrede procent passionerede omkring klubben. Derfor er der også blevet plads i kraven til et citat fra klublegenden Sir Robert Kelly "The Celtic Football Club is much more than a football club. To a lot of people it's a way of life", hvilket betyder, at Celtic er meget mere end en fodboldklub; Det er en livsstil, og det indkapsler meget godt den passion som folk har til klubben.

Nike har lavet trøjen i genbrugt polyester, der udvindes gennem plastikflasker. Trøjen vejer blot 150 gram og er blevet designet med et meget strømlinet fit, der sidder tæt til kroppen for at optimere komforten. Dette er et udtryk for Nikes dedikation til godt håndværk, design og stil, hvor den amerikanske gigant arbejder med at forbedre spilleres ydeevne gennem centrale teknologier.

Skal du iklæde dig den nye udebanetrøje, så kan du allerede nu forudbestille trøjen med en forventet levering i starten af august - priser fra 449 kr.

Nike og Celtic har løftet sløret for den nye udebanetrøje, og med de traditioner, som klubben har, så er der altid store forventninger til Celtics trøjer. Hvad synes du om den nye trøje? Lever den op til dine forventninger? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.