Joltter har været en tur i det svenske, hvor han fik sig en snak med Malmø FF-spilleren Pontus Jansson, der fortalte om hans forkærlighed for Puma Evospeed 1.2, og du kan lige her se, hvordan det gik, da vores finne mødte den svenske landsholdsspiller og selvfølgelig også lige udfordrede ham i en omgang freestyle fodbold.

Man kan bruge rigtig meget til på at læse om støvler - masser af tid. Men en del af videnskaben omkring fodboldstøvlerne er i høj grad, hvordan de agerer på banen, og opfører sig i pressede situationer, og derfor tog Joltter for nylig en tur til det svenske for at få sig en snak med den svenske landsholdsspiller Pontus Jansson, der for alvor ved, hvordan en støvle reagerer på allerhøjeste plan.

Den unge forsvarer Pontus Jansson har trods sine 22 år allerede spillet fire landskampe for Sverige, og til daglig styrer han forsvaret i Malmø med hård hånd med sine 194 solide centimeter. Og sådan en klippefast forsvarsspiller skulle man ikke lige tro vælger en letvægtsstøvle, men ikke desto mindre, så foretrækker Pontus Jansson den nye Puma Evospeed 1.2, og det fortæller han meget mere om under snakken med Joltter.

Hvis du vil høre præcis, hvorfor Pontus Jansson foretrækker Evospeed, så er der ingen anden udvej end at se interviewet, men vi kan allerede her afsløre, at en del af det som Pontus Jansson lægger vægt på er, at der er god plads i en Evospeed 1.2 samtidig med, at den også er let.

Puma Evospeed 1.2 kommer som bekendt i to varianter, hvor tyskerne både har lavet en udgave med et lækkert Teijn-mikrofibermateriale, og så en udgave med et blødt og smidigt kalvelæder, der giver et meget præcist touch på bolden, og hvilken udgave Pontus Jansson foretrækker og hvorfor, kan du se meget lige til her.

Og når man nu er på Malmø FF's hjemmebane, så kan man da ligeså godt benytte lejligheden til at vise, hvad man kan med bolden og derfor udfordrede Joltter den høje forsvarsklippe for at se lige præcis, hvor meget boldkunstneri det 194 centimeter høje stortalent indeholder.

Pontus Jansson er en af Sveriges mest spændende forsvarsspillere for tiden, og den høje Malmø-klippe imponerer i allerhøjeste grad med sine Evospeed 1.2 på fødderne. Hvad synes du om videoen? Og drømmer du også om at blive professionel, som Pontus Jansson er det? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.