Clásico-uge hos Unisport | Bliv klar til weekendens største kampe

23.10.2018

Skrevet af Frederik

Gør dig klar til to af verdens hotteste klassiske rivalopgør i fodboldverdenen. I denne weekend er vi heldige at kunne se både 'El Clásico' mellem Barcelona og Real Madrid samt 'Le Classique' mellem Marseille og PSG. Læs mere og spar penge på din yndlingsklubs gear lige her.

Et ægte, klassisk rivalopgør mod din ærkefjende er lige netop dér, hvor din klub har allermest brug for din støtte. Det handler om stolthed og håneretten. Og denne weekend er der mere end bare 3 point på spil i både La Liga og Ligue 1. Barcelona og Real Madrid tørner nemlig sammen i det altid ventede El Clásico, mens Marseille og PSG krydser klinger i et af fodboldens mest passionerede opgør: Le Classique. Derfor har vi en lang række tilbud på klub-gear til dig, der vil støtte enten Barcelona, Real Madrid, Marseille eller PSG. Læs mere nedenfor.

El Clásico: FC Barcelona - Real Madrid

Kampen, der ikke behøver nogen introduktion. Endelig er den på skærmen igen! På søndag byder Barca rivalerne fra Madrid, der er startet yderst svingende, velkommen til Camo Nou til det første El Clásico denne sæson. Men det er heller ikke rosenrødt i Barcelona for tiden. For første gang i 11 år kan hverken CR7 eller Lionel Messi løbe med overskrifterne efter kampen, da argentineren blev skadet i sidste kamp. På den anden side giver det dog chancen til nogle af alle de andre superstjerner, der løber rundt i storklubberne, til at tage næste skridt i ders fans' hjerter. Hvem tror du på? Ousmane Dembélé eller Marco Asensio?

På Unisport HQ tænker vi, at dette Clásico vil blive husket for det, hvor spillere som Coutinho og Gareth Bale skinner igennem, og det bliver uden tvivl nervepirrende for alle Barca- og Real-fans derude at se, hvordan verdens måske største kamp ender på søndag.

Holder du med Barcelona eller Real Madrid? Så kan du spare penge på dit holds lækre gear ved at klikke på din klubs trøje nedenfor.

door1 door1

Le Classique: Olympique de Marseille vs Paris Saint-Germain

Den er god nok. Søndag aften har endnu en lækkerbisken på menuen til dig. Hvis du er mere til en fransk i stedet for spansk hovedret, eller bare vild med begge, så kan du se frem til det her storopgør; Marseille åbner portene for deres største rivaler, Paris Saint-Germain, i et forsøg på at hente ind på hovedstadsklubben, som næsten allerede ser ud til at være stukket af fra resten af ligaen.

Ligesom El Clásico er 'Le Classique' eller 'Le Classico', som nogle fans kalder kampen, ikke det mest åbenlyse rivalopgør grundet mangel på klubbernes geografiske sammenhæng. Men opgøret indeholder altså to af de mest populære franske klubber gennem tiderne, og det er dermed et af de mest underholdende og hypede rivalopgør i den franske kalender.

Marseille eller PSG? Vis kærligheden til din klub og spar penge på dit holds gear ved at klikke på din yndlingstrøje nedenfor.

door1 door1