Der er fuld gang i træningen frem mod den næste sæson, og det betyder traditionen tro, at stjernerne er ved at pudse formen af og så småt finde ud af, hvilke støvler, der skal bære dem til succes i den nye sæson - og nogle virker mildest talt til at være lidt i tvivl.

Det er sommer, solen bager uden for, og der er fuld gang i træningspassene rundt omkring i verden, hvor verdensstjernerne får sved på panden i forsøget på at være mest muligt klar, når den nye sæson går i gang og ambitionerne skal forsøge at indfries. Og ligesom en kæde ikke er stærkere end det svageste led, så kræver det det helt rette udstyr at være på toppen, og det virker til, at en række af verdensstjerner virker til at være i tvivl om, hvad der er det rette våben.

Steven Gerrard (Liverpool FC) - Nike CTR 360 Maestri III Blå/Neon/Sort) En af de spillere, der virker til at være rundforvirret af varmen er Liverpools kaptjan Steven Gerrard. Normalt er han en trofast bærer af Adidas kontrolstøvle Predator LZ II, men han er blevet spottet i Nike CTR 360 Maestri III under Liverpools træning. Og om der er et sensationelt skifte på vej til Nike vides ikke, men vi her på redaktionen blev i hvert fald noget overrasket over, at se Liverpool-kaptajnen skifte Predatoren ud med rivalen Maestri. Man kunne også forestille sig, at der sidder en enkelt eller to i Adidas med lidt utilfredse miner.

Robin Van Persie (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Rød/Sort/Hvid Og det er vist ikke en helt god uge for Adidas Predator LZ II. I hvert fald er Robin Van Persie igen blevet spottet i Adidas F50 Adizero, og det kunne godt virke til, at den hollandske superstjerne er i gang med et permanent skifte til Adidas letvægter. Interessant er det dog at bemærke, at Robin Van Persie på sine Adizero har fået sat knopssystemet fra Adidas Adipower-støvlen på.

Mesut Özil (Real Madrid) - Adidas Predator LZ II Grøn/Gul/Sort Adidas nye stjerne Mesut Özil viste tilgengæld sine Adidas Predator LZ II frem, da Real Madrid spillede træningskamp og udraderede engelske Bournemouth med hele 6-0. Det blev ikke til nogle mål fra Mesut Özil i hans nye støvler, men med tanke på de problemer han har haft med Nike, da han skiftede til et par Adidas sko, så tror vi alligevel at han trofast vælger at holde fast i hans nye Predator.

Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) - Nike Tiempo Legend IV Sort/Hvid/Neon I denne omgang støvlespot skal vi også lige en tur forbi den altid forvirrede Alex Oxlade-Chamberlain, der skifter støvler efter velbehag. I sidste uge blev han spottet i Maestri og Hypervenom i samme kamp, og under Arsenals træning i Thailand har han også haft afprøvet den populære Nike Tiempo Legend IV. Det skal dog stadig siges, at han i andre træninger stadig har Hypervenom på fødderne, så det kunne godt tyde på, at det bærer i den retning for ham, men hvordan det ender, ved han måske dårligt nok selv.

Phil Jones (Manchester United) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Sort/Neon Den altid hårdarbejdende slider Phil Jones, knokler for tiden for at finde den støvle, han skal bruge til den kommende sæson, hvor det virker til, at hans kontrakt med Puma er stoppet. I sidste uge var det Adidas nye silo Nitrocharge 1.0 han havde på fødderne, men da Manchester United spillede træningskamp i Australien mod et A-league All-stars hold, havde Phil Jones iklædt sig et par Nike Tiempo Legend IV.

José Mourinho (Chelsea FC) - Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Neon/Hvid Hvis Adidas er ærgerlig over, at Phil Jones ikke mere er i Nitrocharge, så kan de tilgengæld glæde sig over, at "the special one" havde trukket i den nye støvle under en Chelsea træningssession frem mod den nye sæson. Og når man nu hedder Jose Mourinho, så skal man da lige have det portugisiske flag broderet på fødderne, så ingen i det engelske kan være i tvivl om, hvor Mourinho kommer fra.

Nicolai Boilesen (Ajax Amsterdam) - Nike CTR 360 Maestri III Blå/Neon/Sort Vi har ikke spottet noget dansk flag på Nicolai Boilesens støvler, men set med danske briller er det en fornøjelse at se ham tilbage i aktion, hvor han var med i en træningskamp mod spanske Ossasuna, og vi håber at se meget mere til Boilesen og hans Nike CTR 360 Maestri III både i Ajax og også på landsholdet, hvor hans dynamiske spil er ved at være tiltrængt.

Jesse Lingard (Manchester United) - Nike CTR 360 Maestri III Sort/Blå/Hvid En spiller der bestemt også bliver spændende at følge er Manchester Uniteds unge angriber Jesse Lingard, der viser rigtig lovende takter i opstartssæsonen indtil videre. I kampen mod Allstar-mandskabet fra A-league i Australien brillierede Lingard ved at lave to kasser, og det gjorde han i Nike CTR 360 Maestri i den sort/blå/hvide-farvevariant.

Wilfred Zaha (Manchester United) - Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange Der kommer dog til at være rigtig meget kamp om pladserne i Manchester Uniteds angreb i den kommende sæson. Dels er der en rimelig dygtig hollænder ved navn Van Persie, der virker til at være meget glad for at score mål, og dels er der Wayne Rooney, der heller aldrig har været bleg for at smække kuglen i kassen. Derfor bliver det hård kamp for Jesse Lingard, og ikke mindst Uniteds nye mand Wilfred Zaha, der havde fundet sommerfarverne frem og viste sine Nike Mercurial Vapor IX frem.

Antonio Cassano (Parma) - Didadora DD-NA GLX 14 Blå/Rød Farverigt er det også altid når "The Sunny Beach boy" Antonio Cassano er på jagt efter at føje flere scoringer til CV'et. I den kommende sæson kommer den jagt til at foregå i Parma, og italienerens våben virker til at kunne blive letvægteren Didadora DD-NA. I træningen til den nye sæson har han i hvert fald testet DD-NA, og mon ikke, at der kunne være et enkelt mål eller to i den kommende sæson for Cassano med denne elegante støvle på fødderne.

Danny Welbeck (Manchester United) - Nike Hypervenom Sort/Orange Det lykkedes næsten, men vi kommer ikke udenom Nike Hypervenom i et støvlespot. Den uforudsigelige støvle er sommerens helt store samtaleemne på støvlemarkedet, og i weekenden var det Manchester Uniteds Danny Welbeck som virker til at have hørt snakken og fået lyst til at iklæde sig den giftige støvle. Og som altid når vi har af gøre med Nike Hypervenom, så må vi bare sige, at den står knivkskartp på banen.

Det var denne uges støvlespot, hvor vi kom omkring de store europæiske ligaer, hvor sæsonstarten nærmer sig. Mest forundrede er vi over at se Steven Gerrard i et par Maestri. Hvad synes du om denne uge støvlespot? Har du spottet noget, som vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.