Når de største fodboldstjerner putter et par Nike Hypervenom på fødderne, så er de blevet designet lige præcis til dem, og hvordan det foregår, kan du få et unikt indblik i lige her.

Der er intet tilfældigt over det, når stjerner som Neymar, Alexis Sanchez eller Wayne Rooney trækker et par af de helt nye lækre Nike Hypervenom på fødderne. Støvlerne er blevet designet lige præcis til stjernernes behov, og sådan noget kræver det ypperste håndværk, og det finder man i Montebelluna i Italien, hvor en række specialister bruger alt deres tid på at skabe nogle helt unikke og perfekte støvler.

Når sådan et par Hypervenom skal laves, så er det første skridt at få helt styr på støvlerne. Det sker ved, at de bliver leveret i den helt rigtige størrelse, som passer til stjernen, og så er det ellers bare med at gå i gang med arbejdet.

Første og vigtigste skridt er at få formet Hypervenom lige præcis efter stjernens fod, og derfor bliver støvlerne skabt efter en læst, som er fuldstændig identisk med stjernernes fødder. Dermed sikrer Nike, at støvlen passer som fod i hose, og ikke er hverken en milimeter for stor eller lille.

Herefter skal støvlen til at tage form, og det kræver en række syninger, som fastgør læsten til overdelen, og det foregår selvfølgelig i hånden og kræver den ypperste koncentration og præcision ikke mindst, da intet skal være overladt til tilfældighederne.

For at støvlen skal sidde helt perfekt og tæt på foden og føles som en sok, sådan som Nike har lagt op til med denne sko, så bliver støvlen varmet i en specialdesignet ovn, der gør, at støvlen kan komme til at sidde helt perfekt, når den er færdig.

Men det er en lang proces at optimere en støvle til perfektion, og en vigtig del af at udvikle det helt optimale fit er også at tilføje pres på støvlen, så den kan komme til at sidde lige i skabet.

Når der herefter er styr på fittet, så skal støvlen selvfølgelig også have et knopsystem, så man kan stå fast i græsset - ellers er der ikke meget ved at have et perfekt fit. Og i forberedelserne til at få sat knopsystemet på, så skal støvlen lige slibes en gang.

Med knopssystemet på, så skal det også sidde ordentlig fast, og derfor er knopssystemet limet fast på støvlen, så overdelen og knopssystemet sidder helt fast og ikke bare lige går op i den første tackling eller det første spark, som stjernerne laver i støvlen.

Herefter begynder støvlen at være rigtig godt klar til at blive sendt af sted til alverdens stjernespillere, men man er nødt til at tjekke at der er hundrede procent styr på alting, for det nytter ikke noget, at Neymar eller Rooney modtager en støvle der er defekt. Derfor bliver støvlen helt gennemtestet, inden den er klar.

Og efter støvlen har været igennem de forskellige processer, så er den så småt ved at være klar, men et af de sidste led i processen med at få støvlen klar er, at den bliver kølet ned, og det sker ved ikke mindre end minus 15 grader, så det er ikke forkert at konkludere at Hypervenom også kan klare en god portion kulde.

Og det færdige resultat taler næsten for sig selv. En støvle, der ikke kun ser ufattelig godt ud, men som også indeholder en række af de absolut seneste og mest moderne teknologier, og som passer lige præcis til stjernernes fødder.

I forvejen kan man godt blive lidt misundelig på stjernespiller som Rooney og Neymar, men når man tænker på, hvad det er for en lækker pakke, som de får ind af døren, når de skal have leveret nye støvler, så kan den misundelse godt vokse betragteligt.

Den nye Nike Hypervenom bliver nøje produceret til at passe lige præcis til verdensstjerner som Rooney og Neymar, så den ikke sidder bare en milimeter forkert på foden. Hvad synes du om Hypervenom? Og kunne du godt tænke dig at være professionel og få en støvle lavet på denne måde? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.